Samenwerking met sportscholen

Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans

St.Vitusholt 129
9674 AJ Winschoten
www.ronhaans.nl 

Totaal aanbod voor alle WVV leden vanaf 16 jaar (2e jaars B-ers)

  • 50 % korting op het inschrijfgeld
  • Korting op de contributie (€ 17,50 i.p.v. € 27,50 p.m.) 
  • Deze korting is alleen van toepassing voor actieve leden van WVV, en ze dienen zich te kunnen legitimeren met een ledenpas van WVV.

Sportcentrum Nico Jager Winschoten

Sportcentrum Nico Jager is gevestigd aan de Bovenburen in Winschoten, aan de rand van het Stadspark. Wij hebben passie voor bewegen en dat is in het hele bedrijf voelbaar! Enthousiasme, plezier, deskundigheid: wij bieden een totaalconcept met een hoge kwaliteit en investeren voortdurend in mensen en middelen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij bieden sporters een breed aanbod met een grote verscheidenheid in lessen. Onze algemene voorwaarden zijn soepel en helder. Iedere sporter heeft recht op deelname aan het gratis Persoonlijk FITplan, dat wordt afgestemd op uw persoonlijke trainingsdoelstellingen die samen met een instructeur worden vastgesteld en regelmatig bijgesteld. Leden kunnen extra voordeel behalen met de ledencard van Sportcentrum Nico Jager, die recht geeft op aantrekkelijke kortingen bij een groot aantal plaatselijke ondernemers.

Onze tariefstructuur is helder, onze algemene voorwaarden zijn soepel en voor WVV leden hebben wij een speciaal aanbod ontwikkeld: een kwartaalabonnement voor € 32,00 per kwartaal, geen inschrijfgeld. Dit abonnement geeft recht op 2 x per week trainen, waarvan 1 x in het weekend. Vrij gebruik van fitness, spinning en aerobische sporten, inclusief Persoonlijk FITplan. Door lid te worden van het sportcentrum steunen WVV-leden hun eigen vereniging, want wij hanteren een korting op het tarief, afhankelijk van het aantal ingeschreven leden per kwartaal. De behaalde korting wordt door het sportcentrum teruggestort in de kas van WVV!

Voor meer informatie over ons aanbod verwijzen wij u naar onze website www.nicojager.nl.

Graag tot ziens! U bent van harte welkom, een proefles is uiteraard gratis!

Team Sportcentrum Nico Jager