Samenwerking met sportscholen

Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans

St.Vitusholt 129
9674 AJ Winschoten
www.ronhaans.nl 

Totaal aanbod voor alle WVV leden vanaf 16 jaar (2e jaars B-ers)

  • 50 % korting op het inschrijfgeld
  • Korting op de contributie (€ 17,50 i.p.v. € 27,50 p.m.) 
  • Deze korting is alleen van toepassing voor actieve leden van WVV, en ze dienen zich te kunnen legitimeren met een ledenpas van WVV.

Sportcentrum Nico Jager Winschoten

Wij zijn gevestigd aan de Bovenburen in Winschoten, aan de rand van het Stadspark en hebben een fitnessstudio in multifunctioneel centrum De Hardenberg in Finsterwolde. Wij hebben passie voor bewegen en dat is in het hele bedrijf voelbaar! Enthousiasme, plezier, deskundigheid: wij bieden een totaalconcept met een hoge kwaliteit en investeren voortdurend in mensen en middelen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Iedere sporter heeft recht op gratis deelname aan het Persoonlijk FITplan, dat wordt afgestemd op uw persoonlijke trainingsdoelstellingen en regelmatig wordt bijgesteld.
Wij bieden twee opties voor leden van WVV: een kwartaalabonnement (€ 32,00 per kwartaal) of een lidmaatschap van het sportcentrum (20% korting). Het kwartaalabonnement geeft recht op twee trainingen per week, met het sportschoolabonnement hebt u onbeperkt toegang tot onze vestigingen.

Inschrijven is gratis.

Graag tot ziens!

U bent van harte welkom!
Team Sportcentrum Nico Jager
www.nicojager.nl