WVVD3 - D3 speelt gelijk tegen Noordster

1840 keer bekeken

Het hoogtepunt van dit weekend was uiteraard het bekersucces van de FC in de Kuip....maar er werd nog meer gevoetbald.

D3 speelde afgelopen zaterdagochtend thuis tegen Noordster D2. De uitwedstrijd werd door D3 met 4-2 verloren.

D3 begon goed aan deze wedstrijd. In de beginfase kreeg D3 een aantal mogelijkheden om de score te openen. In deze eerste helft was er verder weinig sprake van enig krachtsverschil. Beide teams kregen mogelijkheden om te scoren. Noordster deed dit als eerste en een minuut later was het Mart die de gelijkmaker produceerde.

Een doelpunt van Denny werd afgekeurd en Noordster schoot nog een keer tegen de lat. Uiteindelijk wist Noordster nog een keer te scoren en zo begonnen beide teams met een 1-2 stand aan de tweede helft.

D3 begon goed aan deze tweede helft. D3 was de veel sterkere en kreeg mogelijkheden om te scoren. Corné schoot tegen de lat en verder miste D3 steeds net dat laatste stukje om de gelijkmaker te scoren. De gelijkmaker hing in de lucht en deze viel ook: Na een mooie aanval was het Lukas die de 2-2 in het doel schoot. D3 leek door te drukken en deze wedstrijd te gaan winnen, maar Noordster knokte zich terug in de wedstrijd. De fouten stapelden zic op bij D3 en Noordster maakte hier gebruik van. Noordster kreeg een aantal 100% kansen om weer op voorsprong te komen, maar Demi stond steeds op de goede plek en ook verdwenen een aantal ballen naast de goal. D3 stelde hier wat mogelijkheden tegenover. Uiteindelijk bleef het bij 2-2.

Op basis van de laatste 10 minuten mocht D3 hier nog het meest blij mee zijn. D3 speelde geen goede wedstrijd.

Volgende week is D3 vrij.