WVVD1 - WVV jo13 1 - Roden jo13 1 15 oktober 2016

945 keer bekeken

WVV O13-1 schiet vv Roden met acht treffers nog dieper in de degradatiezone. Klokslag half elf stond de basiself van de Winschoters aan de start voor het zevende duel in de competitie. Van horen zeggen speelde de thuisclub stukken beter dan de gasten. Na dertig minuten kreeg ik dan ook te horen dat de tussenstand 5-0 was.

De wedstrijd was daardoor natuurlijk gespeeld en het tweede bedrijf heb ik "live" mogen aanschouwen. WVV speelde hierin bij vlagen leuk en attractief voetbal. Roden liet twee keer zien dat het toch het net kan vinden. Uit corner ballen wisten de zwartwitten hun twee treffers te produceren. WVV had het vizier niet meer op scherp in het laatste kwartier. Was dat wel het geval geweest, dan was de 8-2 overwinning nog hoger uitgevallen. Met deze zege komt het puntentotaal op negen en lopen de Winschoters langzaam weg uit de onderste regionen van deze Hoofdklasse.

De grote man bij de roodzwarte formatie was Armando. Met zes treffers liet hij zien weer volledig fit is na wekenlang te hebben gesukkeld met een hamstringblessure. De overige twee treffers kwamen van de voeten van Moos en Daan.

De komende week is het herfstvakantie in de regio Noord. WVV organiseert komende maandag een mixtoernooi voor hun jeugdleden. Veel plezier voor alle spelers die mee gaan doen aan dit evenement. Voor de vakantiegangers onder ons , wens ik iedereen een fijne tijd en tot over twee weken.

Gr. Bert