WVVC1 - WVV JO15-1 14 uit 7 en verder in de beker

1611 keer bekeken

WVV C1 presteert nog steeds naar behoren. De teller staat inmiddels op 14 punten met een verdienstelijke 4e plaats op de ranglijst met uitzicht op meer. Om even een afgezaagde opmerking te maken: puntverlies in een aantal wedstrijden was (achteraf) niet nodig geweest.

FC Emmen, slechte eerste helft (1-1), Heerenveense Boys, de 2-1 in blessuretijd (2-1), ACV zeer matige wedstrijd (2-2) en Zuidhorn, prima overwinning (0-1).

Daarnaast zijn we ook nog door in de bekerstrijd. Na een slechte eerste helft, na een ogenschijnlijk zware vakantieweek voor een aantal spelers, werd vv Winsum met 2-1 uit de beker geknikkerd.

Wel zien we dat er nog rek in deze groep zit, er wordt steeds beter gespeeld, de taken in de opbouw worden naar behoren uitgevoerd en er wordt behoorlijk goed verdedigd (slechts 7 doelpunten tegen). Ook met dank aan onze keeper Cees, die de plaats inneemt van de geblesseerde Julan. We creëren veel kansen, maar scoren daaruit te weinig (15 doelpunten voor). We kunnen dus concluderen dat we de lat voor ons zelf hoger kunnen en moeten leggen om tot betere prestaties te komen. Dat is wat deze groep nodig heeft.

Zaterdag as. hebben we een tegenstander die graag van de laatste plaats af wil, Leovardia uit Leeuwarden. We zijn gewaarschuwd, onderschatting is uit den boze !

We spelen om 12.30 uur aan de Stikkerlaan.