WVVF6 - krijgt te weinig, maar speelt geweldig!

994 keer bekeken

Zaterdag 25 maart stond de inhaalwedstrijd tegen Alteveer F1 op de rol. De uitwedstrijd was kansloos verloren gegaan, dus F6 stond tot de tanden gewapend en tot op het bot gemotiveerd op veld 5A.

Meteen vanaf het begin trok heel F6 richting het Alteveerse doel en belegerde meer dan 15 minuten in de 1e helft de vijandelijke keeper. F6 was fel en werkte heel hard. Er werd uitstekend samengewerkt en gevochten voor elke bal. Helaas voor ons stond het vizier niet elke keer op scherp en ook klemde de keeper de bal vaak nog net voor de doellijn in de handschoenen.  Alteveer kwam er sporadisch uit en had het geluk aan zijn zijde:

0-1 Alteveer countert en scoort via de paal

0-2 Corner Alteveer belandt via de knie van een van de F6-spelers in het eigen doel

0-3 Alteveer countert, Ruben stormt zijn doel goed uit, bal klutst ongelukkig voor de voeten van de aanvaller

Bij rust was het ongeloof aan de zijde van de toeschouwers groot. Hoe was het mogelijk dat F6, dat zo goed liep te voetballen, met 0-3 achterstond? 

In de kleedkamer kreeg F6 te horen dat ze eigenlijk niks fout hadden gedaan en dat ze gewoon simpel pech hadden gehad. De 2e helft zouden we zeker gaan scoren en we konden zelfs nog winnen. De wedstrijd was nog niet verloren.

De 2e helft liet hetzelfde beeld zien als de 1e helft. F6 was de baas op het veld en Alteveer kon niet anders dan counteren. F6 ging keihard de duels in, veroverde keer op keer de bal van de tegenstander, ging constant richting het Alteveerse doel en ... scoorde en ... scoorde nogmaals. Maar soms zit het ook gewoon tegen in een wedstrijd die je eigenlijk had kunnen winnen of gelijk spelen. Alteveer scoorde nog 1x en dus kwam er een onverdiende 2-4 nederlaag voor F6 in de boeken.

Marcel en Danny waren na afloop ontzettend blij met de spelers van F6. Het was serieus een van de beste wedstrijden van het seizoen. Er werd als 1 team gespeeld. De ploeg speelde netjes over! F6 heeft zijn/haar uiterste best gedaan en geknokt voor elke meter! Het zat er jammer genoeg net niet in. Volgende week gaan we er weer vol tegenaan en gaan we de punten pakken!