WVVF6 - Yes ... Yes ...YES!!!

1596 keer bekeken

Het is inmiddels duidelijk dat er mensen zijn die zaterdagavond niet kunnen slapen voordat ze weten hoe WVV F6 heeft gespeeld. Dat is begrijpelijk: het gaat immers om een geweldig team. Ik zal u niet langer in spanning houden en wellicht verraadt de titel van dit verslag al genoeg.

Zaterdag 1 april 8.45 uur: F6 stond mentaal en fysiek op scherp. Er was goed getraind en de spelers wisten wat hun doel was: samen zo goed mogelijk hun best doen. HSC beloofde een zware kluif te worden, maar F6 was klaar om deze kluif op te kauwen. Onze tegenstander had grote spelers meegenomen, maar daar was niemand bij F6 van onder de indruk. Dit bleek meteen na de aftrap al: F6 ging op weg naar het vijandelijke doel zonder enig uitstel. 

HSC had het lastig met de felle manier van verdedigen van F6 en het constante jagen op de bal. Elke keer als HSC dacht een gaatje te hebben gevonden, stond er weer een speler van F6 voor hun neus. Er werd door beide ploegen goed gestreden, maar F6 opende de score en dat was uitermate verdiend. Wie nu verwacht had dat F6 het daarna rustig aan zou doen, kwam bedrogen uit. De tegenstander kreeg geen seconde rust en geen ruimte. Toen Marcel voor de rust floot, was het 1-0. WVV deed het uitstekend!

In de 2e helft was er absoluut geen sprake van verslapping. F6 speelde zeer sterk. De verdediging was een gesloten front, waar voor de HSC-aanvallers niks te halen viel. Op het middenveld werd gejaagd op elke bal en onze voorhoede was bijzonder gevaarlijk. Geen enkele F6-speler verzaakte vandaag. Elke speler speelde een topwedstrijd. De toeschouwers aan de kant werden helemaal gek toen de bevrijdende 2-0 viel. Het was duidelijk: de punten bleven in Winschoten. 

Marcel en Danny hebben samen met de vele toeschouwers vandaag een prachtige pot voetbal gezien. Op het scherpst van de snede, spannend tot de laatste minuut en met zeer goed voetbal. Machtig mooi!

Extra gaaf is het, als spelers die even pijn hebben of bloed aan de knie, toch weer het veld op gaan en doorknokken. Dat is de echte mentaliteit! Om bezorgde reacties te voorkomen: de blessures vielen mee, want anders hadden we de spelers uiteraard niet het veld weer op gestuurd.

Als laatste nog een bedankje aan onze trouwe supporters en een enorm compliment aan alle spelers van F6 voor de manier waarop ze deze wedstrijd hebben gespeeld. GROTE KLASSE!