WVVZAT3 - WVV 3 - Wagenborger Boys 3 (13-5-2017)

860 keer bekeken


WVV 3– Wagenborger Boys 3.

M

Ik zie net de uitslagen in onze competitie. 9-5, 1-4, 4-1.

Wat moet het voor de neutrale toeschouwer een stuk mooier zijn om wedstrijden van ons caliber te bekijken ipv een eredivisiewedstrijd. 3 wedstrijden, 24 goals, dat ga je niet meemaken in Neerlands hoogste divisie. Veel doelpunten. Daar het draait het toch om?

Ik zou raag willen dat ik zou kunnen schrijven als Bert Koning. Wat kan die man schrijven,. Chapeau Bert! Goed, ik moet het doen op mijn wijze…………..

Het is nu 20.00 uur. Ik kijk naar het weerbericht. Morgen, Moederdag wordt het ca 20 graden. Moederdag. Ik heb er niks mee. Niet meer. Toen mijn moeder nog leefde vond ze die dag al flauwekul. Mijn moeder….. Je hebt van die mensen met wie je kan janken van het lachen. Dat kon ik met mijn moeder. Lachen om niks. Melig? Misschien.Ik voel de tranen nog steeds biggelen………. Wat een heerliik mens. En dan ga ik toch naar 2006. Op 21 augustus kreeg ik het bericht van mijn zus dat mijn vader was overleden. Het was 1900 uur. Ik was op Corfu. Ik had altijd gedacht , dat als er iets zou gebeuren met mijn ouders ik koel zou reageren…. Ik heb me kapot gejankt. Ik snap er helemaal niks van…………………..

Mijn vader was 160cm. Maar wat een kerel was ie. Een beer. Ik mis pa en ma nog elke dag…………

De link naar voetbal? Nee die is er niet. Hoewel mijn vader keek graag naar voetbal. Hij was altijd voor Duitse ploegen. Ik was altijd tegen, waar hij voor was. Hij was pro Duits. IIk anti. k noemde hem altijd de kleine Hitler. Mijn moeder lachte er om. Ik kom m schaiten. Hij loofde de Duitse mentaliteit.

Daar kan ik mee leven.

Ik kan kort zijn over de wedstrijd. WVV was de betere en kreeg talloze kansen. AB scoorde 2x, HJ Bakker en Peter Garst 1x. Moment van de wedstrijd was echter de schitterende pass van Peter Garst op Mark Plinsinga. Hij hakte de bal geweldig op Gert Tuinstra, die de bal op de borst aan nam en met rechts de bal richting linkerkruising volleerde. Toen ik de bal raakte, dacht ik, wat een prachtige goal………… Tot het moment dat ik die die 2 vingers van die keeper zag. Een geweldige actie, ipv een goal

Een dik verdiende iverwinning.

Man of the matchL Arjan AB