WVVZON4 - WEEKEINDE VAN DE WAARHEID.

1104 keer bekeken

As weekeinde is het weer zover. de boys met een gemiddelde leeftijd van 47,6 jaar gaan weer eens het afgelopen seizoen evalueren.Noodzakelijk kwaad, het  is niet anders gezien de prestaties van het afgelopen seizoen.Na een niet al te beste seizoens start ging het de laatste wedstrijden als een speer.Uit de laatste 4 wedstrijden werden er een 8 tal punten uit het vuur gesleept bijna net zoveel als de voorgaande 12 wedstrijden chapoo.!het vege lijf werd op het nippertje gered.Natuurlijk werden wij geplaagd door langdurige blessure's en vormverlies van enige dragende spelers. Gelukkig was onze Peter net weer op tijd fit de laatste wedstrijden( U weet nog wel de man die vastgezogen in het moeras zat van ASVB en hier een fikse spierscheuring aan over hield).In zijn eentje zorgde hij er bijna voor dat we ons toch nog veilig speelden.

As weekeinde zal dit alles aan de orde komen in een uitgebreid evaluatie gesprek.De Boys van zondag4 vertrekken as Vrijdag in aller stilte al om 08.32 uur richting  der HEIMAT.Hier zal dan ook wederom de basis worden gelegd voor het nieuwe seizoen welke echter pas eind September van start zal gaan.Passende trainingsschema's zullen worden uitgereikt om de vakantie's goed door te komen.Momenteel is het op het transfergebied nog rustig wel schijnt er in de wandelgangen geroezemoes te zijn dat Jack(promillage) van de Berg zich zou willen gaan bewijzen in zondag4.Afwachten of de knvb toestemming gaat verlenen.

Of er nog een verslag gaat volgende van het evaluatie weekeinde kunnen wij U nog niet beloven maar uiteraard zullen wij ons best weer gaan doen.

 

Alleen een fijn weekeinde !!!

 

Zondag 4.