"/>

WVVE1 - Sjo asvb/Wedde - wvv O-11-1; uitslag 3-3

631 keer bekeken

Sjo asvb/Wedde - wvv O-11-1; uitslag 3-3

Zaterdag stond de 2e wedstrijd alweer op het programma. De boys van wvv E1 hadden een uitwedstrijd tegen jeugdcombinatie asvb/Wedde. Hij zou eerst om 10.15 uur gespeeld worden maar op verzoek van de tegenstander werd de wedstrijd op 9.00 uur gezet.

De wedstrijd werd in het knusse Wedde gespeeld. Om 9 uur werd er gestart en al snel werd duidelijk dat onze jongens nog een beetje in de slaapmodus zaten. Er werd een beetje op slakkengang gevoetbald en balletjes op korte afstand werden verkeerd of te zacht ingespeeld.

De leiding keek elkaar aan met een blik van;" wat gebeurt hier?" . Al snel werd duidelijk dat als het zo doorging het wel eens een moeilijke morgen zal worden. Kort daarop scoorde asvb/Wedde de 1-0. wat niet geheel onterecht was op dat moment.

Het uitpubliek begon al een beetje te mopperen over het vertoonde spel van onze boys (de meeste ouders waren ook behoorlijk opgefokt door de vele koppen koffie die genuttigd waren). Hierdoor werd er geprobeerd om onze jongens wakker te schudden wat de leiding ook van het begin af aan al aan het doen was. En warempel er werd opeens beter gespeeld. De kladjes waren uit hun oogjes en er kwam meer tempo in het spel. Duels werden aangegaan en gewonnen en dat resulteerde al vlot in de gelijkmaker door Duncan na een mooie aanval en assist van Lars M.

Al vlot vloog de 1-2 via Duncan en de keeper in het doel. Voor het rustsignaal werd er nogmaals gescoord door ons (wederom Duncan). Gelukkig met een goed gevoel even de rust in met een tussenstand van 1-3.

Aanvang 2e helft werd er rustig van achteruit balletjes over gespeeld. Vervolgens volgden er een paar grote kansen aan wvv zijde. Maar....hij moet er nog altijd wel even in wat helaas niet lukte.....meestal weet je het dan wel, zelf kansen creëren maar niet scoren dan doet de tegenstander het wel uit de paar kansen die ze krijgen. Dit gebeurde dus ook. Uit een vrije trap en wat gerommel achterin werd het 2-3. Met nog een kleine 10 minuten spelen maakten we het onszelf nog moelijk.

Doordat de 2-4 maar niet wou vallen gebeurde het dan toch, in de laatste minuut scoorde asvb/Wedde alsnog de gelijkmaker. De bal werd niet goed weggewerkt zodat die via via voor de voeten van de tegenstander kwam en die scoorde.
Kort daarop werd er afgefloten door de scheids en wisten onze boys " hier had veel meer ingezeten".

Deze wedstrijd snel vergeten en gewoon weer lekker doorgaan zoals we tegen Bedum en voorgaande wedstrijden deden.

Volgende week tegen Velocitas zal iemand anders weer een stukje schrijven van de gebeurtenissen in en rond ons team wvv O11-1

Met vriendelijke sportgroet,

Een voetbalouder van wvv