"/>

WVVZAT3 - ROBERT VD AKKER VERTREKT WELLICHT NAAR DE SERIE M IN ITALIE!

1606 keer bekeken

WVV zaterdag drie, strijdend voor de scudetto in de Kelderklasse, moet het de komende weken doen zonder, topscoorder aller tijden van de zaterdagmiddag, Robert vd Akker. Het grillige slangenmens zorgt wekelijks met zijn gevreesde linkerpoot voor veel goals voor speler/manager Mark Plinsinga. "Tja, hij was er echt aan toe. Tuurlijk heb ik gezeurd over een winterstopvakantie, maar soms moet je water bij de wijn doen.", aldus zijn coach.

De bijna veertig-jarige, door zijn matties van het derde liefkozend genoemde "Akker" heeft zijn sporen in de voetbalwereld al ruimschoots verdiend. Hij gaf tijdens de voorbereiding al aan dat deze vakantie eraan zat te komen. Natuurlijk zal het scorend vermogen met +/- 95% afnemen, maar het collectief moet nu de kracht gaan worden van het sterrenteam op de zaterdagmiddag. "Mijn grootste angst is dat teams als Napoli 4, Palermo 5 en overige teams, die bivakeren in de Italiaanse kelderklasse.(Serie M)hem zien. Kijk, als er salamiworst, vaatjes rode wijn of overige lekkernijen worden geboden voor zijn diensten, kan het zo zijn, dat hij daar blijft", vervolgt Plinsinga. Akker laat via de app weten dat hij zijn derde elftal niet laat zakken en na zijn vakantie terugkeert met één opdracht, te weten: Scoren!!

Deze belofte, traditioneel vastgelegd op een bierviltje, geeft de spelers en de éénmansleiding rust. Totdat de stylist terugkomt van reces, kan zijn positie worden ingenomen door meerdere personen. "Opties, opties en keuzes maken, met deze ruime selectie kan ik wat dat betreft alle kanten op", eindigt Plinsinga dit gesprek.

Robert, veel plezier in Italië samen met de vrouw. De komende weken kun je via de digitale snelweg lezen over het wel en wee van je clubmakkers. Voor nu rustig aan en heelhuids terugkomen is een vereiste.

Ciao Roberto