"/>

WVVZAT3 - KOMT WEERVROUW HARMA BOER OOK UIT OOSTWOLD???

703 keer bekeken

Na vorige week niet te hebben gespeeld tegen Wildervank (spelerstekort), werkte de selectie de afgelopen week toe naar de confrontatie met de spelers van Voetbal Vereniging Sparta uit Oostwold. Deze partij werd door velen vooraf al gezien als een zware hindernis in de race.

Echter de messcherpe training van afgelopen woensdag gaf de technische staf aan Winschoter zijde 100% zekerheid dat het een simpele driepunter zou gaan worden tegen VVS uit Oostwold. De uitvoering van het partijspel waar negentien!! spelers aan meededen, was een lust voor het oog en deed speler/manager Mark Plinsinga zichtbaar goed. "Dit seizoen is het genieten, ik heb een zeer brede selectie tot mijn beschikking, waar keuzes kunnen worden gemaakt. Geen spelers bij elkaar harken, gewoon uitgaan van onze kwaliteiten!", legt de voormalig topschutter uit aan een ieder die dat wil horen.

De flow waarin het derde op dit moment bivakkeert, werd dit weekend helaas onderbroken door de gesteldheid van de velden in Oostwold. De slechte gesteldheid van de drassige akkers, deed de consul van de blauwwitten (Een Boer waarschijnlijk) er toe doen besluiten dat de streekderby van het weekendprogramma werd geschrapt.

Deze beslissing zorgt er dus voor dat het ontbreekt aan wedstrijdritme bij het derde elftal. "Natuurlijk zullen deze partijen nog worden gespeeld en kom je op die inhaaldatums vaak verdwaalde 2e of 1e elftalspelers tegen, maar dat interesseert ons niks. Wij gaan uit van onze eigen kracht!", besluit Plinsinga zijn verhaal.