"/>

WVVZAT3 - WE HEBBEN EEN TUINTJE IN ONS TEAM..... ALLEEN VOOR ONS... OEOEOEOEH...

820 keer bekeken

Met de radio op Sky  rij ik door het Oldambt. "Ik heb een tuintje in mijn hart, alleen voor jou", knalt er door de speakers. Tuintje...tuintje... Direct leg ik het verband naar ons Tuintje....oftewel Gertje...Zaterdagmiddag coryfee van het eerste uur.
Deze week staat het rechtsbenige supertalent in de schijnwerpers. De goedlachse en humor bezittende Tuin is sinds jaar en dag een (m)anusje van alles. Scheidsrechter, columnist , vlaggenist (bij afwezigheid van Deddy), speler, maar de laatste tijd ook als toeschouwer van zaterdag 3. De periodes dat Gert niet op het voetbalveld te vinden is, worden gevuld met verre reizen naar warme oorden. Minstens drie keer per jaar worden de spelers, via de app, op de hoogte gehouden van het tropische klimaat elders op deze aardbol. Wanneer Tuintje dan weer voet op Nederlandse bodem zet met zijn lieftallige Tina heeft hij weer de energie voor ons als teamgenoten.

Verder is hij een liefhebber van fotografie. De foto's van de wedstrijd tegen Meedhuizen waren bijvoorbeeld van Tuinstra kwaliteit, dit in tegenstelling tot de overige actiefoto's, die door ons stervelingen, op onze smartphones worden geproduceerd. Nee, Gert weet de spelers mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. Gesproken over gevoelig kom ik even terug op de kantine. Een gezellige nazit is ook voor onze Gert het hoogtepunt van de zaterdagmiddag. Echter na een aantal versnaperingen komt de gevoelige Gert bovendrijven waar wij allen zo van houden.

Rijdend in mijn auto door het schitterende Oldambt merk ik dat het lied langzaam op zijn einde loopt en al zingend doe ik het laatste stuk mee. "Ik heb een tuintje in mijn hart, alleen voor jou...oeoeoeoeoe". Daarna wordt Phil Collins ingestart....Ook leuk, maar het gevoel wat bij mij naar boven kwam bij het vorige nummer is niet te vergelijken.
Gert....Je BENT een Tuintje met een hart...Alleen voor ons!!!
Gr. Je vrienden van zaterdag 3