JO10-2 - JO10-2 knokt zich als 1 team naar de overwinning!

593 keer bekeken

Op papier een makkie, want Westerlee had al haar wedstrijden tot nu toe verloren met dikke cijfers en droeg de rode lantaren. In de praktijk viel dat zwaar tegen, want Westerlee had 2 spelers uit een hoger team bij zich en die hadden nogal wat impact. De eerste scoorde de 0-1 na niet goed ingrijpen van onze spelers en zorgde voor veel gevaar met lange rushes, de tweede hield achterin de zaak dicht door stevig te verdedigen.

Wat stelde JO10-2 daar tegenover? Strijd, goed overspelen, het lichaam gebruiken in de duels en niet opgeven. De verdiende 1-1 kwam op het scorebord nadat voorin Joël goed door bleef drukken en er door ons gescoord kon worden van dichtbij. De 2-1 ruststand ontstond met enig geluk, nadat een schot van Ryan door de keeper van Westerlee niet onder controle gehouden kon worden en over hem heen het doel in hobbelde. Westerlee baalde, omdat onze scheids Daniël meteen daarna voor de rust floot. Na 2 wedstrijden wat pech te hebben gehad, was het geluk nu eens aan onze kant.

De tweede helft leek de eerste 10 minuten op de eerste helft: beide partijen gingen vol de strijd aan en creëerden kansen. JO10-2 kwam steeds goed door op de flanken, bleef goed passen, maar miste voorin snelheid en een zuivere afwerking. Ineens was daar na een uitval over de linkerkant een goede pass op Djillian en die scoorde beheerst in de hoek: 3-1. Westerlee gaf zich nog niet gewonnen, maar oogde wel steeds wat vermoeider. JO10-2 kreeg nog meer kansen, omdat Westerlee naar voren wilde en de verdediging wat los liet. Aan de afwerking mankeerde jammer genoeg het een en ander, dus werd er door WVV niet meer gescoord. Westerlee scoorde nog wel: een corner kwam via de voet van een van onze spelers voor de voeten van een Westerlee-speler en toen was het raak 3-2. Maar gelukkig was dat ook de eindstand en had WVV de overwinning, waar zwaar voor geknokt was, binnen. Verdiend en terecht!

Een groot compliment aan de spelers voor de enorme inzet en het niet opgeven vandaag! De hele wedstrijd zijn ze er allemaal zonder uitzondering vol voor gegaan en dat is klasse! Super gedaan!