"/>

MO11-1 - WINST VOOR DE MEIDEN VAN WVV 011-1 TEGEN ZUIDHORN 011-1

683 keer bekeken

Dat was het dan weer voor vandaag. Een koude zaterdag waarop de meiden van het WVV 011-1 weer een overwinning mochten bijschrijven. Na een spectaculaire wedstrijd "met een kontgoal" werd Zuidhorn 011-1 met 4-2 verslagen. Doelpunten waren er van Sofie Myra, Bo en Iris.

Wedstrijdverslag wederom op afstand: de oudste speelde vandaag op hetzelfde tijdstip in Scheemda, dus werd er weer geappt en genoteerd door mijn correspondent ter plekke.

Naast het liveblog dat we bijhielden over deze match, is er natuurlijk ook een verslag gemaakt van de competitiewedstrijd van vandaag.

Deze wedstrijd bevatte namelijk weer alle elementen van wat een voetbalwedstrijd zo aantrekkelijk kan maken. Zo was er spanning, sensatie en waren er fraaie doelpunten.

Vandaag moesten de meiden het doen zonder twee sterkhouders. Anouk en Eva waren beide geblesseerd en konden helaas niet spelen. Gelukkig beschikt roodzwart over een grote selectie en werd het goed opgevangen door de overige meiden. WVV nam vrij vlot in de wedstrijd de leiding door een treffer van Sofie. Kort daarna maakten de gasten de gelijkmaker en werd er rekening gehouden met een zware ochtend. Er werd echter een tandje bijgezet door onze meisjes. Nog voor rust werd het net nogmaals drie keer gevonden. Met een treffer van Myra en Bo werd het verschil twee goals in het voordeel van de Winschoters, maar het slotakkoord was voor Iris. Een goede voorzet van Thessa werd door Iris op een werkelijk fantastische manier binnengeschoten? binnengekopt? Nee, de bal werd binnen "gebigd" Wat?, hoor ik u denken. Ja, deze bal werd met de bibs over de doellijn gewerkt en tot goal geproduceerd. Deze 4-1 voorsprong werd in de tweede helft niet meer weggegeven. Wel moest het team nog een tegentreffer incasseren en werd de eindstand dus een keurige 4-2.

Meiden, we hebben weer genoten van jullie voetbalkunsten.

Deze prestatie komt wederom voort uit de tomeloze arbeid die jullie wekelijks laten zien.

Ga zo door!!