WVVF1 - BLIJFT JO9-1 NA DE WEDSTRIJD TEGEN STADSKANAAL JO9-1 KOPLOPER?

760 keer bekeken

Dinsdag 7 november oefende WVV JO9-1 tegen NEC Delfzijl JO9-1. De altijd leuke en spannende wedstrijd eindigde zoals eigenlijk altijd in een gelijkspel 2-2.
Zaterdag 11 november, de dag van Sint maarten werd er gevoetbald tegen de nr 2 van de competitie sc Stadskanaal JO9-1. Ook dit moest wel weer een leuke wedstrijd worden. De uitwedstrijd was zeer spannend en het werd uiteindelijk 7-5 in het voordeel van de WVV jongens. Dit keer op ons eigen mooie kunstgrasveld moest de ongeslagen status vast worden gehouden. Het was de eerste keer voor de jongens dat ze een wedstrijd speelden op het kunstveld.
WVV kwam op een 1-0 voorsprong in de 13e minuut maar voor rust trok Stadskanaal de stand weer gelijk. WVV speelde niet zoals ze kunnen spelen. Er gingen teveel dingen mis. Ook dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Als onze keeper de bal had probeerde Stadskanaal druk te zetten zodat de lange trap gehanteerd moest worden, WVV kwam duidelijk niet in hun spel en dat was de verdienste van de knoalsters. Na rust volgde dan ook de terechte achterstand van 1-2.
Zou dit dan de eerste nederlaag worden van het seizoen? De kans was zeker aanwezig, maar 5 minuten na de achterstand werd het 2-2 door een gelukkig doelpunt. De jonge WVV 'ers waren nog niet verslagen en zonder echt in hun spel te komen bleven ze wel strijden. Met nog maar een paar minuten op de klok kwam een afvallende bal in de voeten van 1 van onze verdedigers, met een mooi schot in de linker bovenhoek werd de keeper van Stadskanaal gepasseerd. De opluchting was groot bij de jongens, en dat doelpunt werd uitbundig gevierd. Zonder goed te spelen toch de overwinning pakken is ook wel leuk. Ook al was een 2-2 terecht geweest, na het laatste fluitsignaal was de eindstand 3-2 in het voordeel van de mannen in het rood en zwart.

De stand bovenin:

                            Gespeeld winst gelijk verlies punten

WVV                           6            5        1          0         16

NEC DELFZIJL            7            4        2          1         14

Stadskanaal              7            4        1          2         13

 

• De spelers en trainers van Jo9-1 hebben nieuwe sweaters mogen ontvangen voor de warming up en training van onze sponsor VIVA makelaars uit Winschoten. Nogmaals hartelijk dank John en Annemiek voor dit mooie gebaar.

 

Zaterdag 18 november speelt wvv JO9-1 de thuiswedstrijd tegen HS'88  aanvang 8.45 uur