OPROEP BETREFFENDE MATERIALEN

1129 keer bekeken

Beste trainers, leiders en andere vrijwilligers,

In de zomervakantie, vlak voor het begin van het nieuwe seizoen, zijn door enkele vrijwilligers en mensen van het bestuur alle materialen zoals ballen, pionnen, hesjes, bidons etc. verdeeld over de 43 teams van WVV. Steeds meer teams kunnen gebruik maken van nieuwe ballenkarren. De collectie ballenkarren wordt de komende jaren uitgebreid. Tot die tijd moeten teams het doen met de bekende kliko's. Ieder team krijgt een TOEREIKENDE hoeveelheid ballen uitgereikt en voor de hesjes en pionnen is afgesproken dat ze op de centrale plek in het materiaalhok onder de tribune worden neergelegd na de training. Er zijn meer dan genoeg hesjes en pionnen voor iedereen. Tenminste: als iedereen ze weer op de juiste plek terug legt.

Dat geldt ook voor de ballen. Ieder team had begin september voldoende ballen. Dat is nu niet meer zo. Rara, hoe kan dat? Af en toe controleren we kliko's en blijken sommige kliko's opeens veel meer ballen te bevatten dan aan het begin van het seizoen zijn uitgedeeld en hebben andere teams te weinig.

We betreuren deze situatie ten zeerste. WVV besteedt per seizoen duizenden euros aan materialen, waaronder ballen. We gaan er van uit dat iedereen zich bezig houdt met de eigen materialen en niet gaat graaien in andermans spullen/kliko.

Daarom een oproep: graag alert zijn op ongewenst gedrag. Ook wanneer het WVV-ers betreft. Tijdens de winterstop gaan we opnieuw de materialen controleren en, indien nodig, opnieuw verdelen. We gaan dan bekijken of we toch weer met sloten moeten gaan werken op de kliko's. We hadden gehoopt dat dit niet nodig zou zijn omdat de sloten heel vaak kapot gaan. Dat brengt weer vervangingskosten met zich mee. Maar de huidige situatie leidt mogelijk tot een nieuwe investering van duizenden euros als blijkt dat ballen maar zo verdwijnen.

Kortom: wees alert, richt je op je eigen spullen en niet op die van anderen en mocht je ideeën hebben om op efficiëntere wijze om te gaan met onze materialen, dan houden we ons aanbevolen.

Dank voor de medewerking!
Bestuur WVV