WVVF1 - THUISWEDSTRIJD WVV JO9-1 TEGEN HS'88 JO9-1

958 keer bekeken

De kinder harten zullen de komende tijd sneller gaan kloppen, want de Sint en pieten zijn weer gearriveerd in het mooie Winschoten. Het zou kunnen dat de jongens daardoor een beetje hyper zijn. Tenminste zo leek het zaterdag ochtend 18 november voor de wedstrijd tegen HS'88 JO9-1.
De drive en plezier was zeker aanwezig, de jongens van WVV waren enthousiast en wilden maar 1 ding, voetballen.
Na het intrappen begon de wedstrijd om precies 8.45 uur wederom op het kunstgrasveld.
De jongens uit Hoogezand in het paars en wit stonden voorafgaand aan de wedstrijd onderaan in de hoofdklasse.
Maar dat zegt niks, de mouwen moesten maar eens worden opgestroopt.
Na 1 minuut spelen vielen er 2 kansen te noteren, dat ging de goede kant op, maar ook HS'88 kreeg naarmate de wedstrijd vorderde meerdere mogelijkheden, toch werd het na 6 minuten spelen 1-0 voor de WVV-ers. Maar 2 minuten later trok HS'88 de stand weer gelijk.
Voor rust scoorde WVV nog 2x, zodat de pauze met een 3-1 voorsprong kon beginnen.
Het komt wel vaker voor dat de jongens de 2e helft beter gaan voetballen, en de betere van de 2 teams zijn, maar dat moest ook in meer doelpunten worden omgezet.
En dat gebeurde ook, na 4 minuten spelen in de 2e helft was het over en uit voor de jongens uit Hoogezand.
Na de 4 en 5-1 begonnen de paars witten harder te spelen, wat er voor zorgde dat wij ook fanatieker werden.
Wat wij de kinderen leren is dat ze altijd voor de bal moeten gaan, en de tegenstander op een goede voetballende manier aan moeten pakken, natrappen is uit den boze, wat meerdere keren door de tegenstander wel werd gedaan. Waarschijnlijk niet opgemerkt door de trainers van de tegenpartij.
WVV begon wel beter te combineren, toch werd het 5-2, maar door mooie acties en doelpunten van de WVV-ers werd de score verdubbeld, en zo stond er na 40 minuten spelen 10-2 op het gele kladblokje van onze spelbegeleider.

A.s woensdag om 18.30 uur wordt er geoefend tegen Westerlee.

Zaterdag 25 november speelt JO9-1 de kraker in Delfzijl tegen NEC.
Aanvang wedstrijd 10.00 uur.
Met nog 3 wedstrijden te gaan in de najaarscompetitie staat JO9-1 op de eerste plaats met 3 punten voorsprong en 1 wedstrijd minder gespeeld.
Uiteraard staan de ouders en de vaste aanwezige opa's en oma's woensdag en zaterdag ook weer langs de lijn om de toppers aan te moedigen.