"/>

WVVZAT3 - NACHTDAINST IN VIEF PLOUG'N VEUR SOMMIGE SPEULERS OET DAARDE

972 keer bekeken

"Trainingsdieren" worden ontmaskerd.

Als je niet beter zou weten, dan zou je geloven dat ze er al jaren werken. Niets is minder waar; Ze werken helemaal niet voor Distributiecentrum De Smoes uit Nieuw-Scheemda (voorheen Firma Geen Zin), opslag voor bijvoorbeeld producten bedoeld voor school- en integratie. Tom en Bert vertellen aan een ieder die het wil horen dat ze in korte tijd zijn doorgegroeid van magazijnmedewerkers naar teamleider/kantinechef. Om alles zo echt mogelijk te laten lijken nemen de mannen ons mee naar hun zogenaamde dagelijkse werkzaamheden.

“We werken in ploegen; de ene week draaien we van 8:00 uur -17:00 uur. De week erop volgt een nachtdienst van 14.00 - 23.00 uur. Deze week werken we in de nacht. Dat vinden we beide erg jammer, want zo houden we weinig tijd over voor voetbal. Beide spelen in een het derde elftal, en vanwege de nachtdiensten kunnen we niet elke week trainen. Sinds de temperatuur daalt en het regenseizoen overuren maakt, is het aantal nachtdiensten drastisch toegenomen bij de twee.

Speler/manager Mark Plinsinga heeft het gevoel dat hij gepiepeld wordt door beide en laat weten in een reactie: " Volgens mij werken beide bij niet bij het het genoemde bedrijf, maar controleren doe ik niet. Deze jongens kennen hun lichaam en weten wat ze wel en niet kunnen".

De twijfel aan het verhaal of beide spelers echt nachtdiensten draaien kwam de afgelopen periode ter discussie. Beide spelers werden vorige week, op een regenachtige trainingsavond, gesignaleerd voor de buis, al kijkend naar de Champions League. "Geval van miscommunicatie met onze speler/manager Mark Plinsinga zullen we maar zeggen", aldus de twee.

Vandaag werd er door beide niet getraind. Reden: Nachtdienst!