"/>

WVVC2 - WINST ONDANKS EEN MATIGE PARTIJ TEGEN HOOGEZAND

667 keer bekeken

Zelfs een Winschoter supporter zou afgelopen zaterdag, na de 2-0 winst van WVV 015-2 tegen Hoogezand 015-3, geen trek hebben gehad in een grondige analyse van het duel. Het was namelijk een draak van een partij op een knollentuin van jewelste.

Het binnenharken van de drie punten was het belangrijkst vandaag.Geheel terecht gingen ze ondanks het matige spel mee naar Sodom.
WVV miste tempo, vorm en creativiteit. Het oogde  allemaal niet zo fraai als in voorgaande duels. Natuurlijk heeft het team gedaan wat ze moesten doen en dat was winnen. De inzet bij de spelers was wel aanwezig. Deze kwaliteit is heel belangrijk om tot een prestatie te komen. Als het namelijk een keer voetballend niet lukt, kun je altijd terugvallen op deze kwaliteit. Hiervoor verdient het team een groot compliment.

Sil en Jord maakten met hun treffers het verschil qua doelpunten. WVV miste Steffan (ziek) en Luca (met 015-1 meedoen) De ploeg wist dit gemis op te vangen, maar voetballend liep het allemaal erg stroef.

Deze partij moet maar snel worden vergeten en het team moet zich deze week voorbereiden op de derby met Heiligerlee 015-1(D)

WVV 015-2 staat nu op een keurige derde plek achter Noordster 015-1 en koploper BTC 015-1(D)