"/>

WVVZAT3 - THEO MAASSEN BEKENT DIEFSTAL GOUDE ENGEL WUBS STEVEL IN DWDD

1151 keer bekeken

Theo Maassen heeft er weer een (gestolen) trofee bij. Deze keer is de Gouden Engel Wubs Stevel de prooi van de cabaretier. Thuis in Eindhoven staat de Gouden Engel Wubs Stevel bij Theo Maassen op de schoorsteenmantel te pronken. Hoe "de gouden stevel" ontvreemd is aan de Iepenlaan is een raadsel.

Is het hem nu echt wéér gelukt? Theo Maassen stal ooit al de UEFA Cup van PSV en de kampioensschaal van Ajax. En nu lijkt hij ook in het bezit van de Gouden Engel Wubs Stevel van WVV 3. Maassen wil niet zeggen hoe hij in het bezit is gekomen van deze prestigieuze prijs.

De cabaretier zei in een telefoongesprek vanavond dat hij niet precies wilde zeggen hoe hij aan de trofee was gekomen. Wel beweerde hij in de Stevel zelf te hebben gestolen uit het huis van Harrie Mein. Volgens de cabaretier heeft hij een replica teruggeplaatst in het huis van de linksback.

Het gaat om de Gouden Stevel, die Harrie begin deze eeuw won, en tot op de dag van vandaag niet weer wilde afstaan voor een eventuele nieuwe winnaar.

Speler/manager Plinsinga was niet voor commentaar bereikbaar. Zijn assistent Gert Tuinstra liet via twitter weten: "Harrie heeft er niets van gemerkt en gelooft het verhaal nog steeds niet!"