WVVF1 - KAMPIOEN VAN DE HOOFDKLASSE NOORD, EEN AANWEZIGE DICHTPIET DIE EEN GEDICHTJE SCOORT.

1230 keer bekeken

De Sint is alweer een tijdje in het mooie Winschoten, en bracht zaterdag 2 december een bezoek aan de Stikkerlaan waar WVV JO9-1 voor het kampioenschap zou gaan. Met maar 2 gelijke spelen dit seizoen, en de rest omgezet in winst, moest er gewonnen worden op z'n minst.
Dat het een lastige wedstrijd zou worden hadden we wel verwacht, dan praat je al snel niet over een nulletje of acht.
Tegen Hoogezand op veldje 4. Voor de kids maakt het niet uit, die hebben toch wel plezier.
De strijd kwam moeilijk op gang op het slechte zand/gras veld, ook had het misschien te maken met het weer, wat was het koud, maar wat een sfeer. Vele mensen bezochten deze strijd tussen beide rood en zwart, we kwamen achter te staan, dat was wel apart. Want vaak is de voorsprong voor WVV, vlak voor rust werd het 1-1, daar waren we blij mee.
De spanning was voelbaar bij de boys, en het goede spel liet te wensen over, gewoon kampioen worden, dan maar pover.
Na rust werd het spel beter, en ook het combineren, deze jongens moeten voor zichzelf presteren.
De passie en strijd was voelbaar en er waren kansen over en weer, er moest worden gescoord een keer. Dat gebeurde en de stand was 2-1 in het voordeel van WVV JO9-1, een mooie goal in het hoekje met z'n rechterbeen. 5 minuten later werd er 3-1 van gemaakt en was de ban gebroken, na de wedstrijd konden de confetti potten worden aangestoken. Want wat een vreugde sprongen na het laatste fluitsignaal, de jongens uitzinnig, niet normaal. Na 5 minuten feesten op het veld werden de strafschoppen genomen, de ene zat, de andere hoog in de de bomen. Het maakte allemaal niks uit, de buit was binnen, in de kantine kon de 3e helft beginnen.
Met confetti, kinder champagne, ranja, patat en frikandel, was het een feest dat zeker wel.
Zelfs was er voor ieder een mooie gouden beker, die beschikbaar is gesteld door VIVA makelaars, dat is zeker.
De begeleiding en andere aanwezigen genoten zichtbaar van het kampioens feest deze morgen, dit team kan voor veel meer leuke dingen zorgen.
Wij willen WVV bedanken voor de ranja en patat, en onze sponsor voor alle dingen wat er om heen zat.

Zaterdag 9 december gaat JO9-1 internationaal naar Duitsland, om precies te zijn naar Rhauderfehn, om 7.30 uur gaan we daar met vele auto's heen. Een mooi toernooi in SOCCER CENTER OSTFRIESLAND eine hallenturnier, voor ons zeker een morgen vol plezier.

16 december de laatste competitie wedstrijd van 2017 tegen HS'88 uit Hoogezand, daarna komt eerst de kerstman in ons koude Nederland.
Op alle zaal toernooien na, staan de velden in 2018 zeker weer voor ons klaar.