JO10-2- Arie Haan zag dat het goed was!

1361 keer bekeken

16 december 2017: start van de JZOG zaalvoetbalcompetitie voor JO10-2. 

Voor het eerst en het laatst dit jaar kwam JO10-2 in actie in de zaal. We waren ingedeeld in de JO11-poule, dus de tegenstanders waren iets ouder en ook groter. Onbevreesd stapten onze kids het veld op tegen SJO BTC en lieten er geen gras over groeien. Goed combinerend werd BTC overrompeld door JO10-2. Na 19 minuten gaf het scorebord 3-0 aan, waren de eerste 3 punten binnen en was iedereen zeer tevreden over het vertoonde spel. Veel inzet, maar vooral goed voetbal was de conclusie.

Na 20 minuten pauze mochten we weer aan de start verschijnen. Ditmaal was MOVV de tegenstander. De wedstrijd was wat rommeliger, de inzet was er wel, maar het was MOVV dat de score opende na een counter. Xeryus raakte de bal nog wel, maar net niet genoeg. Zoals wel vaker dit seizoen liet JO10-2 zien over veerkracht en mentaliteit te beschikken. Er ging een versnelling bij en 2 rake treffers waren de verdiende beloning. Uitslag 1-2 voor JO10-2. 

Dit alles vond plaats in Finsterwolde onder het toeziend oog van niemand minder dan Arie Haan, die zichtbaar genoot van de inzet en het plezier dat de spelers uitstraalden.

Het bovenstaande betekent ook dat JO10-2 in het tenue van sponsor Vriesema Group nog geen puntverlies heeft geleden en met 3 gespeeld, 3 gewonnen, doelsaldo19 voor en 1 tegen het prima doet. Echte gelukstenues dus!

6 januari 2018 gaan we er weer tegenaan in de zaal in Bellingwolde. Komende week wordt op maandag nog op het kunstgras getraind en woensdag volgt in de zaal een speciale training (karate! 😎). Daarna is het Kerstvakantie, dus wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gezond, sportief, gelukkig 2018!