"/>

WVVZAT3 - WINTEREVALUATIE + KERSTGROET VAN HET DERDE

1215 keer bekeken

Beste fans van Zaterdag 3,

Zo vlak voor de Kerstdagen maakt speler/manager Mark Plinsinga de balans op. Voor de mannen van het derde elftal begint nu ook de winterstop. Een teleurstellende plek ergens in het midden van de ranglijst is de status quo voor het team.
Waren de verwachtingen te hoog? Lag het aan het enorme blessureleed dat de ploeg teisterde? De pech van een gemanipuleerd competitieschema? Er zijn natuurlijk talloze redenen te bedenken, maar de onkunde van de stervelingen van WVV Zaterdag 3 droeg zeker ook zijn steentje bij aan deze positie halverwege de titelstrijd. Zo werden er twee nederlagen (SGV 3 en Omlandia 4) geïncasseerd, waarvan de uitwedstrijd tegen de laatstgenoemde ploeg gewoon werd weggegeven. Gezien de grote hoeveelheid regenwater dat in de laatste maanden van het jaar viel, kwam de ploeg niet verder dan zeven officiële duels. Met 15 uit 7 mag het team nu beginnen aan zijn welverdiende winterslaap.

Hier volgen nog een aantal feiten van de eerste helft van de competitie.

* Snelste treffer: Robert van den Akker (3:06)

* Loopactie van 57 meter zonder effect: Hans Korte.

* Mooiste goal: Albert Veldkamp (lob)

* De beste gehaktbal: Meedhuizen uit

* Na 630 minuten nog geen spelers met een gele/rode kaart.

* Wisselbeleid van de speler/manager staat gelijk aan het formeren van een kabinet.

* Harrie Mein heeft nog altijd de Gouden Engel Wubs Stevel op "zien bozzum" stoan en maakt nog geen haast met het inleveren van deze prestigieuze prijs.

* Deddy Pheiffer speelde zijn 700ste partij en omdat het zo mooi gaat, heeft de grijsaard besloten er nog vijftig duels aan vast te plakken.
De trainingsopkomst is in jaren niet zo goed geweest. Werkelijk traint een grote groep op de toendra van veld 3. (modder, gras en glijden hoort erbij)

Na de winterstop zal wekelijks weer een verslag volgen van de sportieve hoogte en dieptepunten van WVV très. Speler/manager Mark Plinsinga is duidelijk in zijn reactie:" De beloofde kampioensschaal komt er!" Even later vervolgt hij:" Sterker, sneller en beter zullen de boys aan de resterende wedstrijden starten in het nieuwe kalenderjaar" Natuurlijk zit de concurrentie in de kelderklasse ook niet stil en zal het een heidens karwei gaan worden. "Maar ik heb vertrouwen in mijn boys", aldus Plinsinga.

 

Winterstand Gouden Engel Wubs Stevel:

1. Marcel Steenhuis 7.01

2. Harrie Mein 6.99

3. Gert Tuinstra 6.97

 

Rest nog één ding te zeggen:

Namens alle spelers en onze speler/manager Mark Plinsinga wensen wij alle leden van WVV een gelukkig en gezond 2018!!!!