"/>

WVVE1 - WVV jo11-1 wint sterk bezet MILK Boarding toernooi!

1284 keer bekeken

Tijdens de kerstvakantie staat voor WVV O11-1 het MILK Boarding toernooi in Groningen 2 keer op de voetbalagenda.

Op 23 december spelen we het eerste toernooi, het zware deelnemersveld bestaat deze dag uit de volgende 1e klasse teams; LAC Frisia O11-1, Velocitas O11-1, DVC O11-1, BQ Dokkum O11-1, Helpman O11-1, Rohda Raalte O11-1, TLC O11-1, Broekster Walden O11-1, VEV 67 O11-1, NEC Delfzijl O11-1 en Be Quick O11-1. Na een korte teambespreking krijgen de spelers de opdracht mee om vanaf het begin de tegenstander onder druk te zetten, geconcentreerd maar vrijuit te voetballen en vooral te genieten van de mooie wedstrijden die vandaag op het programma staan.

Na de officiële loting mogen we de eerste wedstrijd spelen tegen TLC . Vanaf het begin wordt de tegenstander vastgezet en met goed voetbal resulteert dit in een ruime 9-2 overwinning. Ook de 2e wedstrijd tegen Broekster Walden levert een eenvoudige 7-1 overwinning op. De 3e wedstrijd moeten we spelen tegen NEC Delfzijl, het team waar we in de competitie van hebben verloren en die uiteindelijk ook kampioen is geworden. Vanwege het goede spel uit de eerste 2 wedstrijden beginnen we met vertrouwen aan de wedstrijd. Het spel golft op en neer en het is WVV die vlak voor het einde scoort en hierdoor de wedstrijd met 4-3 wint, 9 uit 3! Ook de resterende poulewedstrijden tegen BQ Dokkum en DVC worden eenvoudig met respectievelijk 6-12 en 5-10 gewonnen waardoor we als 1e van de poule de kruisfinales ingaan.

De kruisfinale spelen we tegen Velocitas, het team waartegen we in de competitie een zware nederlaag hebben moeten incasseren. WVV begint ontketend aan de wedstrijd, Velocitas wordt op alle fronten afgetroefd en een verdiende 7-3 overwinning is het gevolg. De andere kruisfinale tussen NEC Delfzijl en LAC Frisia wordt door de Friezen met 4-1 gewonnen.

Ook in finale tegen LAC Frisia is er maar 1 team die het verdient om te winnen; WVV. Met inzet, overtuiging, mooi combinatievoetbal, fraaie technische hoogstandjes en prachtige doelpunten wordt deze finale met maar liefst 9-3 gewonnen. Geheel terecht wordt onder luid applaus de kampioensbeker en de kaarten voor het hele team voor een thuiswedstrijd van FC Groningen in ontvangst genomen, waarna onze keeper Lars ook nog eens gekozen wordt tot keeper van het toernooi. Een van de aanwezige toeschouwers formuleerde het team van WVV als volgt; een perfecte combinatie van Techniek en Fysiek. Groot compliment boys, gezien het deelnemersveld en de behaalde uitslagen een prestatie van formaat!

Foto's: http://www.wvv1896.com/12/655/milkboarding_toernooi_dec_2017.html