WVVZON4 - TEGENVALLENDE PRESTATIE AFGELOPEN ZONDAG

840 keer bekeken

Afgelopen zondag ontvingen de volgelingen van T.M. Begeman Movv2 uit Midwolda.s'Morgen nog een afzegging van aanvoerder Henk Ottens,hij verrekte tijdens een potje Sjoelen een spier ???.Maar desalnietemin kon TM Begeman putten uit 16 gelijkwaardige spelers deze morgen.Na een kleine 2 minuten spelen keken de volgelingen ( gestoken in hun Veenhuizen boefjes shirts) tegen een 0-1 achterstand aan.Niet scherp begonnen of overgeconcentreerd wie zal het weten.Maar zoals als altijd was het Marcel Martena die  de ruststand alsnog op 1-1 bracht. In de rust weer de gebruikelijke rituelen, broodtrommel van Erwin en de wissels toegepast, tactiek doorgenomen en vol goede bedoelingen werd er afgetrapt onder de bezielende leiding van scheidsrechter L vd Veen .De goede bedoelingen werden na drie minuten spelen alweer de kop ingedrukt 1-2.Wat er daarna ook geprobeerd werd scoren lukte op geen enkele manier meer door de volgelingen.Sterker nog Movv liep zelfs nog uit naar 1-3. Als met al een verdiende overwinning voor de Midwolmers & lijder Durandes.

Rest nog te vermelden dat Armand Korthuis tijdens zijn warming-up (in de rust )nog een zweepslag opliep.( Eerste diagnose 9 weken uit de roulatie)

As zondag staat er sinds lange tijd weer eens een uitwedstrijd op het programma en wel naar HSC 3 aanvang 10.00 uur.

De voor as Donderdag geplande bekerwedstrijd tegen KSC 2 gaat helaas niet door. Het lukt KSC niet om een elftal bijelkaar te gaan krijgen.Volgens de regels zijn wij dan weer een ronde verder en komen in de grote pot met o.a. Ijsselmeervogels 3-Spakenburg 4 Valkenburg 3.