"/>

MO11-1 - WINST VOOR WVV MO11-1 TEGEN TWEDO M011-1

557 keer bekeken

Op deze zonnige zaterdag in april stond de wedstrijd tegen Twedo MO11-1 op het wedstrijdschema. Aanvangstijd was 9:00. Dus moest er om 7:15 uur worden verzameld op de parkeerplaats aan de Stikkerlaan. Terwijl een groot gedeelte van de Winschoters nog op één oor lag, druppelden de dappere meiden van WVV MO11-1 keurig op tijd binnen op de afgesproken plaats. Trainers Klaas en Richard zagen in de aanloop naar dit duel een tweetal speelsters afvallen voor het duel met de Drenten. Bo en Ilse hadden vandaag een wedstrijd op de mat, balk en overige toestellen, die bij de sport turnen horen. De overige acht speelsters moesten vandaag dus proberen een resultaat te halen in Veenoord.

De warming-up begon al hoopgevend. WVV betrad als eerste ploeg het veld en startte serieus en gedreven. De tegenstander kwam in twee groepen en had niet veel tijd om even lekker warm te draaien. Nadat even later ook de scheidsrechter ten tonele verscheen waren alle hoofdpersonen aanwezig om de wedstrijd te laten beginnen. Beide teams begonnen een beetje afwachtend, maar individuele kwaliteiten aan Winschoter zijde zorgden voor een vlotte voorsprong van 0-2. Na een minuut of tien nam WVV echt het initiatief. Met fraaie combinaties en een prima veldvbezetting was het genieten voor de supporters. WVV liep uit naar een 0-5 voorsprong en er kon met een gerust hart worden begonnen aan de ranja.

De tweede helft speelde de tegenstander meer vooruit door een wisseling van doelvrouw. WVV reageerde hier goed op. Door de lange uittrap van deze grote keepster dreigde er gevaar. Echter de solide verdediging wist constant de bal goed te onderscheppen. WVV kreeg steeds meer ruimte en liet zien dat het oog voor elkaar had. Het elkaar laten scoren was vanaf de zijkant heel mooi om te zien. De gasten wisten de score uit te bouwen naar een 0-9 en gaven verdedigend helemaal niks meer weg.

Meiden, vandaag hebben jullie weer gespeeld als een team.

Ga zo door!!!