MO11-2 - MO11-2 - Verslag van WVV MO11-2 vs HS88 MO11-1 5 mei 2018

509 keer bekeken

Zaterdagochtend vroeg, spandoeken langs de lijn, veel plubliek...het is tijd voor de kampioenswedstrijd. De meiden moeten nog 1 wedstrijd winnen, dan zijn ze kamipoen. En de meiden willen graag thuis kampioen worden dus de druk is hoog.

VV Hoogezand staat op het programma en die zullen het de meiden niet makkelijk maken. Het startsignaal klinkt. Het zijn onze meiden die de kansen krijgen, maar het lukt maar niet om te scoren. Na een snelle uitbraak van VV Hoogezand scoren zij de 0-1. Spanning ten top. Het zal toch niet gebeuren... En dan is daar de 1-1. Chloe schrikt er van dat ze scoort, maar wat zijn de meiden trots op elkaar. En dan komen de meiden los. Na verschillende doelpunten van Daphne en Chloe  staat het 6-1.

Wat leveren ze een mooie teamprestatie. Geweldig hoe ze elkaar de ruimte en de bal gunnen. De meiden zakken terug en denken dat het kampieoenschap binnen is. VV Hoogezand ziet dit en gaat druk zetten. Dit heeft als resultaat dat VV Hoogezand weet terug te komen tot 6-5.

De spanning stijgt, het publiek moedigt de meiden aan en iedereen kijkt naar de klok. En dan is daar het eindsignaal. De MO11-2 zijn kampioen! Na het feestje op het veld, de foto's is het tijd voor patat en een lekkere versnapering. Meiden, jullie hebben het super gedaan samen. Toppers!!