"/>

WVVE1 - WVV Voetbalkamp 2018

1024 keer bekeken

De eerste dag van voetbalkamp van WVV zit er bijna op. Na de openingswoorden van oud-profvoetballer en WVV speler Marnix Kolder en bestuurslid Henk Mulder, werd met een druk op de knop een confettikanon geactiveerd. Dit was het startsein dat het kamp officieel was geopend. Vervolgens werd een start gemaakt met deze prachtige jeugdactiviteit. Er werd begonnen met een prachtige clinic verzorgd door freestyler Tom Vegter. Deze balvirtuoos wist alle kinderen te boeien met zijn voetbalkunsten en liet zien dat hij tot de beste pannaspelers van Nederland behoort. Na de voorstelling nam hij alle tijd voor kinderen die graag een handtekening wilden de balkunstenaar. Daarna mocht iedereen vrij spelen op de velden vier en vijf. Deze waren omgetoverd tot velden waar springkussens, een voetvollyveld, een pannaveld, een stormbaan en vele andere leuke speelattributen het toneel waren van plezier. De mensen van de EHBO vereniging hoefden gelukkig amper in actie te komen. Een blaar en een paar pleisters waren er nodig tijdens het spelen.

Tegen de klok van twaalf zorgden de voetbalmoeders van de catering dat kinderen werden voorzien van een broodje knakworst en een pakje drinken. Even later was het tijd voor de volgende speciale gast. René Wollerich van Voetbalschool Meerstad was vastgelegd om in twee groepen aan de honderddertig kinderen een techniektraining aan te bieden. Eerst waren het de jongste deelnemers van het kamp die hun voetbaltalent zagen uitbreiden door de leuke en leerzame oefeningen van René. Na anderhalf uur nam de eerste groep afscheid van de trainers en was het tijd voor de oudere jeugd om de verschillende techniekoefeningen uit te voeren op het mooie kunstgras van onze club. Ook hier werd goed getraind en het plezier waarmee werd gevoetbald deed de organisatie goed. Voor de keepers van WVV waren trainer Freddy Dijkstra Dijkstra en WVV zondag 1 doelman Serkan Akbas vastgelegd om hun ervaringen over te brengen op de jeugdige keepers.

Daarna was er voor alle deelnemers de gelegenheid om lekker een uur te chillen. In de tenten was het gezellig druk, op de velden werd volop gespeeld en uit de boxen klonk een lekker muziekje.

Om vijf uur werd het kantinepersoneel van WVV op de proef gesteld. Voor zoveel kinderen patat bakken met een frikandel of een kroket. Zou het gaan lukken? Marjan en Koos werkten zich de longen uit het lijf, maar wisten iedereen te voorzien. Daarvoor willen we hun heel erg bedanken, want op een lege maag een spannende vossenjacht, een bingo voor prachtige prijzen of een quiz te moeten volhouden, is niet te doen.

Inmiddels was om zeven uur DJ Garfield gearriveerd. Hij was gestrikt voor de muzikale omlijsting tijdens de WVV discoavond. Ik de kantine werden de bingokaarten uitgedeeld en streed iedereen voor de prachtige prijzen die waren aangeboden door Top 1 Toys Jager, FC Groningen en Saller (Jan Dammer). Ook de Vossenjacht ging van start en vele kinderen gingen in het Winschoter Stadspark naar vreemde mensen met letters, die uiteindelijk een woord vormden. Na deze activiteiten stond de disco op deze zaterdagavond als laatste op het programma. DJ Garfield knalde de vetste hits door de speakers en er werd gedanst in de grote feesttent. Tegen middernacht keerde de rust op het kamp langzaam weer terug. Sommige tanden werden gepoetst en iedereen vertrok naar zijn/haar tent. De eerste dag is omgevlogen en we kunnen als organisatie terugkijken op een geslaagde dag.

Bij deze willen we alvast alle sponsoren, vrijwilligers en mensen, die op welke manier dan ook hebben meegeholpen dit kamp te realiseren, bedanken voor hun hulp. De kinderen genieten zichtbaar door jullie steun en inzet en daar was het de organisatie om te doen.

Dank jullie wel!!!!!!!

Klik hier voor de foto's van het WVV Voetbalkamp 2018 http://wvv1896.com/12/692/wvv_voetbalkamp_winschoten_2018.html