"/>

FANTASTISCHE NIEUWE TRADITIE!

1109 keer bekeken

FANTASTISCHE NIEUWE TRADITIE!

Afgelopen weekend is voor het eerst het WVV EP de Treffer Voetbalkamp georganiseerd. Voor de jeugd tot en met JO-15 is een groot kamp opgebouwd bestaande uit 8 slaaptenten en 1 grote centrale tent waar het eten en drinken plaatsvond.

In het najaar van 2017 is de organisatie gestart. Liefst meer dan 30 vrijwilligers (!!) hebben met vereende kracht een draaiboek opgesteld en de afgelopen maanden is dat in kleiner comité verfijnd en tot in de puntjes uitgewerkt en voorbereid. Met een stabiele en solide financiële basis - MET DANK AAN ALLE SPONSORS - en in goed overleg met het bestuur en de kantinecommissie zijn de afgelopen weken de laatste voorbereidingen getroffen. En vrijdag kon het beginnen. Een klein team sterke mannen heeft in een broeierige warmte en later in de stromende regen met onweer 8 tenten opgezet. Zaterdagochtend waren alle vrijwilligers vanaf 7.00 uur paraat. Vanaf 9.00 uur kwamen de kids binnenstromen. Een hoop drukte om de tenten in te richten, luchtbedden op te pompen en een eigen plekje te creëren. En daarna aan de slag!

Een balkunstenaar, voetbalclinic en mixtoernooi waren de hoofdonderdelen van het kamp. En tussendoor natuurlijk lekker met elkaar voetballen, op het springkussen of in de voetbalkooi. Of het nu 15.00 uur 's middags of 05.00 uur in de ochtend was..............er was altijd wat te doen!

Het team vrijwilligers heeft er met elkaar voor gezorgd dat alle jongens en meiden een geweldig voetbalweekend hebben gehad. Het leek alsof deze geoliede machine al jaren lang draait.........in no time zijn alle kids voorzien van eten en drinken. De vrijwilligers hebben inmiddels aangegeven heel graag volgend jaar op herhaling te gaan. En dat geldt ook voor alle deelnemers. Kortom: er komt vast een tweede editie van het WVV EP de Treffer voetbalkamp in 2019.

Als bestuur zijn we ongelofelijk trots op alle vrijwilligers en ons kantineteam die dit met elkaar hebben gerealiseerd. Jullie hebben gezorgd voor nieuwe herinneringen. De kids kijken er met plezier op terug. En wat zo leuk is: alle leeftijden lopen door elkaar waardoor er nog meer binding ontstaat tussen de verschillende teams. Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en ook vele ouders hebben elkaar beter leren kennen. Kortom: HULDE AAN IEDEREEN DIE DIT MOGELIJK HEEFT GEMAAKT!

Namens het bestuur van WVV: heel erg bedankt en op naar 2019.