"/>

DUEL WVVC1 - HFC 015-1 EN WVV 015-1 KENT GEEN WINNAAR (2-2)

702 keer bekeken

Laatste oefenduel eindigt in een gelijkspel tegen HFC'15. Een heerlijk zonnetje, een beetje wind en kunstgrasveld was het plaatje van deze ochtend. Van tegenstander HFC'15 werd veel verwacht, nadat de spelers hoorden dat de Hoogkerkers het sterke GVAV 015-1 op een duidelijk 3-0 nederlaag had getrakteerd. WVV was dus gewaarschuwd en wist dat het vol aan de bak moest.

 

De wedstrijd startte direct fel en fanatiek van twee kanten. Qua positiespel waren de gastheren licht in het voordeel, maar kansen werden er niet gecreëerd. De roodzwarten waren stukken effectiever. Meerdere leuke aanvallen via links, rechts en vanuit het midden zorgden voor gevaar. De sluitpost van HFC'15 liet zien uit het goede hout gesneden te zijn en hield zijn doel lang schoon. Na een twintigtal minuten werd een wonderschone aanval over drie schijven keurig afgerond door Dinand. WVV bleef daarna de betere ploeg en sloeg vijf minuten voor rust nogmaals toe. Armando wist met een goed schot de tweede treffer binnen te knallen. Met deze prima voorsprong werd ook de rust bereikt en mocht er worden gedronken en geluisterd.

 

Na rust leek er lange tijd niks aan de hand voor de bezoekers. HFC'15 drong wel aan, maar grote kansen leverde het niet op. Toch sloop er een soort van irritatie in de ploeg uit Winschoten. Deze zorgde ervoor dat het voetbal afzakte naar een zwakker niveau dan voor de rust. Vijf minuten voor tijd maakte HFC de aansluitingstreffer en was de vraag hoe roodzwart hier mee zou omgaan. In plaats van rustig blijven voetballen werd het rommelig. Vlak voor het einde viel een lange bal tussen de verdediging en onze keeper Tim. De scheidsrechter meende gezien te hebben dat er geduwd en getrokken werd en wees naar de stip.

 

Terecht of onterecht, de leidsman bepaalt en dat moet worden geaccepteerd. De penalty werd goed ingeschoten en zorgt dat de eindstand 2-2 Het resultaat is waarmee WVV 015-1 de vakantie in gaat.

 

Na de zomer zal de voorbereiding verder gaan. Boys en girl, iedereen een fijne vakantie gewenst.