WVVC1 - WVV 015-1 BELOONT ZICHZELF NIET TEGEN VEENDAM 015-1

467 keer bekeken

De training van WVV 015-1 werd vandaag verruild voor een oefenduel in Veendam. De plaatselijke 015-1 ontving de roodzwarten aan de Langeleegte en WVV was voor het eerst compleet. Niek was wel van de partij, maar een rugblessure weerhield hem nog van het maken van speelminuten. Vakantieganger Sjoerd was weer paraat en het team kreeg vanavond definitief te horen dat Wout Jager de selectie van WVV 015-1 compleet maakt voor het komende seizoen.

Er mocht vanavond weer lekker op gras worden gespeeld. WVV startte goed en kreeg een aantal opgelegde mogelijkheden. Het miste echter scherpte en het bleef 0-0. Na een minuut of twintig kwam het zelfs op een 1-0 achterstand. De Veendammer spits strafte een fout van de gasten goed af. De meegekomen supporters waren benieuwd hoe de ploeg met deze tegenslag om zou gaan. WVV herpakte zich en bleef de betere ploeg, maar wist het net niet te vinden. Na vijfendertig minuten vond de scheidsrechter het prima en floot af voor het rustsignaal.

De tweede helft leek op een kopie van de eerste. WVV was beter, maar hielp de tegenstander af en toe zelf in het zadel. Wel kreeg roodzwart de beste kansen en zag het twee keer de lat bewegen en kwam het terecht op een 1-1. Sjoerd maakte een fantastische goal met zijn linkerbeen en gehoopt werd dat dit doelpunt de ploeg vleugels zou geven en het verschil kon worden uitgebreid in het restant. Helaas was dat niet het geval. Er werd teveel met de bal gelopen in plaats voor de combinatie. Vlak voor tijd kreeg het zelfs de 2-1 te verwerken en moet het wederom een nederlaag incasseren.

Het duel vanavond was wel erg interessant om te zien van de zijkant. Zo werd er door de ploeg veel arbeid geleverd en dat is te prijzen. Ook leuk om te zien is hoe spelers het op vreemde posities doen. De uitslag is dan enigszins teleurstellend, maar de contouren van het team worden zichtbaar.

Komende zaterdag speelt WVV 015-1 zijn tweede bekerwedstrijd. Dan is de tegenstander ZFC Zuidlaren 015-1.