WVVC1 - ZEGE VOOR WVV 015-1 TEGEN ZUIDLAREN 015-1

495 keer bekeken

Een lekkere boost voor het zelfvertrouwen. Daar begint dit verslag van WVV 015-1 mee. De ploeg kende namelijk een voorbereiding met zeer pittige tegenstanders en wist in die duels helaas niet als winnaar van het veld te stappen. Afgelopen week ging het nog onverdiend onderuit tegen Veendam, maar kreeg het afgelopen zaterdag wederom een kans om de eerste zege te pakken. In Zuidlaren 015-1 zag men de ploeg waartegen het tij moest worden gekeerd.

De complete ploeg van Marcel van Spankeren was aanwezig. Het duel kan vrij éénvoudig worden samengevat. De eerste helft was WVV de betere ploeg, maar kwam het wederom op een achterstand. Een vrije trap zorgde voor dit moment en de weerbaarheid van een tegenslag werd weer op de proef gesteld. Er werd hier en daar nog niet zuiver gepasst en logische keuzes werden niet altijd gemaakt. Wel bleef de Winschoter formatie beter. De blijdschap was ook duidelijk zichtbaar toen Alma de 1-1 binnenwerkte. Even later kwam WVV op een voorsprong door Sjoerd. Een fraaie treffer over meerder schijven deed de handen klappen bij de aanwezige supporters. Wout deed er nog een schepje bovenop. Hij zorgde dat de thuisclub met een ruime marge van 3-1 mocht gaan rusten.

In de tweede helft was de ploeg uit Winschoten wederom de bovenliggende ploeg. Er werd verdedigend niks weggeven en de controle was prima. Wel werd te vaak de lange bal gezocht waardoor het balbezit vaak snel eindigde. Een fraaie aanval over links werd door Sjoerd goed voorgegeven en Dinand scoorde bekeken de vierde treffer. Dit was tevens de eindstand van deze tweede wedstrijd in het bekertoernooi.

Volgende week wacht de confrontatie met 2e divisie ploeg Be Quick 015-1.

WVV: Tim, Stan, Dinand, Niek, Jesper, Bjorn, Wout, Daniël, Sjoerd, Alma, Kevin, Armando, Indy en Zdenek.