MO11-1 - WVV MO11 SLUIT DE COMPETITIE ONGESLAGEN AF MET ZEGE OP GORECHT MO11

440 keer bekeken

Op de eerste dag van de feestmaand ging de reis richting Haren. Daar stond de laatste competitiewedstrijd van de MO11 op het programma. Onderweg werd heerlijk meegezongen met de Kerstnummers van Sky Radio en het duurde een kleine twintig minuten voordat het prachtige sportcomplex van Gorecht werd gevonden. Daar aangekomen deed de oudergroep een bakkie koffie en gingen de meiden mee met het trainersduo Klaas en Richard. Na het kampioenschap van afgelopen week was de vraag of het team nog scherp zou zijn. De wedstrijd startte met tien minuten vertraging omdat de scheidsrechter verstek had laten gaan en de thuisclub in allerijl een vervanger moest regelen. Gelukkig werd deze persoon opgetrommeld en kon er worden afgetrapt tijdens deze laatste speelronde. WVV miste in het duel echter wel Sofie (vakantie) en had met Bo een half grieperig meisje aan boord. De overige meiden oogden okselfris en daardoor zou ook deze klus geklaard moeten worden. De roodzwarte meiden knalden goed uit de startblokken. Het spel speelde zich grotendeels af op de helft van Gorecht en het net werd weer vlot gevonden. De thuisclub werd gedwongen om met zeer veel speelsters achter de bal te blijven spelen. Daardoor werd het zeer druk voor het doel en werd het voor WVV steeds lastiger om een goal te produceren. Uiteindelijk stopte de teller bij vijf treffers en mocht er worden opgewarmd na een dertigtal minuten. De rust werd ruimschoots benut door de gasten uit Winschoten. Gorecht heeft ruim vijf minuten op het veld gewacht omdat de girls uit Sodom de laatste instructies kregen van de leiding.

De tweede helft was wederom WVV de betere ploeg. De thuisvereniging had een nieuwe keepster en een grote centrale verdedigster ingebracht om de schade te beperken. Deze zet bleek een goede, want de ruststand bleek na de volledige speeltijd tevens de eindstand. Goed keeperswerk, het aluminium en een haperend vizier zorgden ervoor dat de stand niet meer werd opgevoerd, maar de supporters vonden het prima. Zij hadden gezien dat in de prachtige kantine van Gorecht overheerlijke snert werd aangeboden tegen een zacht prijsje. Na afloop werden er dan ook vele kommetjes snert verorberd door de verkleumde supporters.

Met deze zege heeft de MO11 haar ongeslagen status vastgehouden tot het einde van deze competitie. Een prestatie waar alle WVV-er erg trots op mogen zijn. Het was dan ook fijn om te horen dat tijdens de algemene ledenvergadering van gisteravond, het bestuur Klaas en Richard een oorkonde heeft aangeboden. Hierop stond dat beide heren zich voortaan "Verdienstelijk lid" van de club mogen noemen. Namens de ouders van MO11 willen we jullie daar van harte mee feliciteren. Jullie inzet en passie voor onze kinderen is enorm en deze blijk van waardering is daar een bekroning van.