"/>

WVVC1 - WVV 015-1 HEEFT HET ERG ZWAAR MET DE TEGENSTANDER EN ZICHZELF

282 keer bekeken

Na een lange winterstop rolde de bal vandaag weer voor WVV 015-1. Op deze winderige zaterdagmiddag stond het duel tegen VEV'67 015-1 op het competitieschema. De mannen uit Leek stonden voorafgaand aan het duel een paar plekken hoger op de ranglijst. WVV moet in het restant van de competitie knokken om degradatie te ontlopen in de derde divisie, waarin het bivakkeert. Vandaag wilden de roodzwarten daar een start mee maken.

 

Na de warming up viel het op dat de beleving bij de gasten er meer van afspatte dan bij ons eigen WVV. Tijdens de eerste helft werd deze observatie ook duidelijk bevestigd. VEV was de bovenliggende partij en kwam zelden tot nooit in de problemen. WVV moest achteruit voetballen en kwam er niet aan te pas. Na een situatie, waarbij een WVV-er de bal volledig uit het oog kwijt was, was de spits van de gasten er als de kippen bij en produceerde de terechte 0-1. Met een uitstekende centrale verdediger en dito middenvelder hadden ze de strategische plekken in handen. WVV liep na de eerste vijfendertig minuten zichtbaar teleurgesteld richting kleedkamer.

 

Na rust was het spelbeeld niet anders. De boys uit Leek deelden de lakens uit en verdubbelden de score. Deze nederlaag zal het zelfvertrouwen richting de zeer zware uitwedstrijd tegen Heerenveen 015-1 niet veel goed doen. Toch moet het team er volgende week weer staan, maar zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt.

Minder zeuren en mekkeren en meer van elkaar accepteren is een goed begin!