WVV JO12-1 krijgt les in effectiviteit door Stadspark JO12-1

226 keer bekeken

WVV JO12-1 krijgt les in effectiviteit door Stadspark JO12-1

Deze wedstrijd stond in het teken van revanche gevoelens op Stadspark. De heen wedstrijd was verloren, maar het team speelde toen de tweede helft erg matig. Daar was iedereen het over eens. Met de laatste twee gewonnen wedstrijden in het achterhoofd en de onderlinge resultaten tussen diverse teams moest er nu iets te halen zijn. Onze jongens begonnen zeer gemotiveerd aan de wedstrijd. Ook onze scheidsrechter had er zin in, want hij floot de partij uitstekend!

Stadspark mocht aftrappen. Onze jongens hadden de tactiek goed begrepen en er werd vol druk gezet als de tegenstander de bal had. Dit leverde dan ook een veldoverwicht voor onze jongens op.
De vraag is, leverde het ook kansen op? Nou en of! De volgende vraag die gesteld kan worden is; hoeveel kansen heb je nodig om tot scoren te komen? Het antwoord hierop is; héééél veel kansen.
Onze jongens hebben ruim 10 grote kansen gehad in de eerste helft om te scoren. Jammer genoeg ging er niet 1 in. We zagen bij vlagen heel mooi voetbal, maar de passes en de afwerking; het was allemaal net niet nauwkeurig en overtuigend genoeg. Gezegd moet worden dat de keeper van Stadspark de wedstrijd van zijn leven keepte. Hij tikte afstandsschoten uit de lucht met mooie zweefduiken. Bovendien stonden de lat en paal een paar keer een doelpunt in de weg. Dit gaf Stadspark meer overtuiging dat ze deze wedstrijd konden overleven. Uit het niets mocht Stadspark een corner nemen. Verdedigend stond het niet helemaal goed en Stadspark scoorde. Goal 0-1
Eerste kans direct een goal. En zo volgden nog 2 kansen voor Stadspark en nog twee doelpunten. Ruststand 0-3.
Het eerste kwartier na de rust was het spelbeeld een copy van de eerste helft. Onze jongens de kansen en Stadspark scoort. Goal 0-4
Toch was er nog een kleine hoop. Uit de vele corners van Arjen kwam de bal voor de voeten van Tim, die handig wegdraaide van zijn tegenstander en beheerst inschoot. Goal 1-4.
Het laatste kwart ging het team vol op de aanval. Jammer genoeg maakte Stadspark dankbaar gebruik van de ruimte die hierdoor achterin ontstond en scoorde nogmaals 4x. Na het laatste eindsignaal stond het 1-8.
Ondanks deze stevige nederlaag hebben Lars, Joost, Mert, Xiang Ming, Dani, Daan, Senn, Krystoff, Tim en Arjen een leuke pot voetbal neergelegd.
Tsja, die kansen……