WVVC1 - DOELPUNTEN MAKEN WAS HET MANCO VOOR WVV 015-1 AFGELOPEN ZATERDAG

144 keer bekeken

In een koud Heerenveen werd om half elf afgetrapt op het sportcomplex van Heerenveense Boys. WVV 015-1 ging met dertien spelers richting Friesland. Twee spelers hadden andere verplichtingen. Aangekomen bij de velden van de thuisclub kreeg roodzwart te horen dat het vandaag kunstgras werd.

 

Na de opwarmoefeningen blies de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. WVV startte goed. Het won zijn duels en liet de bal vrij aardig rondgaan. Dit resulteerde in twee grote kansen. Deze werden helaas niet benut en zodoende stond de brilstand na een kwartier nog op het scorebord. In het tweede kwart van de eerste helft had WVV veel pech. Eerst was een handsbal aanleiding voor een penalty. Daarna werd door miscommunicatie de spits een vrije doorgang gegund en nog geen drie minuten later werd het zelfs 3-0 na een lob van een Friese aanvaller. De spelers van WVV waren even helemaal van de leg en moesten vlak voor rust zelfs de vierde tegentreffer incasseren.

 

Met dit kwartet aan goals werd de kleedkamer gezocht en de supporters vertrokken richting de kantine. Na een stief kwartier stonden beide teams klaar voor de tweede helft. WVV coach Henkjan wisselde twee keer en zag in het tweede bedrijf een strijdend WVV. Het vocht voor elke bal en kreeg kansen. Deze werden niet benut, maar de complete resterende vijfendertig minuten was roodzwart beter. De thuisclub liet middels een aantal harde tackles zien dat ze de handen vol hadden om op de been te blijven.

Beide teams kwamen de tweede helft dus niet meer aan scoren toe, en zodoende stond deze geflatteerde 4-0 nederlaag op het wedstrijdformulier. WVV verdient zeker een compliment over de inzet vandaag. Verder moet het team voortborduren met het spel van de tweede helft, dan komen er zeker nog punten bij.

WVV: Tim, Jesper, Zdenêk, Niek, Bjorn, Alma ('35 Dinand), Indy, Sjoerd, Daniël, Stan ('35 Daan) en Wout.