WVV JO12-1 treft een trefzeker ZVC JO12-1

119 keer bekeken

WVV JO12-1 treft een trefzeker ZVC JO12-1

Zaterdagmorgen jl. om 08.45 uur stond thuis de competitiekraker tegen ZVC JO12-1 op het programma.
En jawel, er werd gespeeld op echt gras. Iedereen van het team was aanwezig inclusief de voltallige trainersstaf.
De uitslagen van ZVC zijn vergelijkbaar met die van WVV dus vooraf werd ingeschat dat beide teams gelijkwaardig moesten zijn. Daar was dan ook alles mee gezegd.

ZVC mocht aftrappen en WVV begon gelijk druk te zetten om de bal te veroveren. Dit lukte regelmatig en onze jongens hadden een licht overwicht. Er waren diverse kansen voor ons team. Af en toe werd er te gehaast gevoetbald. ZVC kon dan ook de bal oppikken en voetballend gevaar stichten voor het doel van WVV. Maar Lars liet zich niet zomaar passeren en dus er werd nog niet gescoord.
Een goede aanval van WVV werd verwerkt tot een hoekschop. De corners werden meestal door Arjen genomen en uit één van de corners kwam de bal voor de voeten van Xiang Ming die net naast schoot.
In het tweede blok van de eerste helft was het spelbeeld bijna hetzelfde. Nadat Mert met een blessure uitviel moest de verdediging opnieuw ingevuld worden.
Ondertussen kreeg ZVC een licht overwicht.
Dit resulteerde dan ook in een verdiende goal voor de gasten. Uit een goed uitgevoerde counter werd er gescoord. Goal 0-1
Tim, Krystoff, Dani, Senn en Daan hadden nog kansen, maar het lukte niet om de bal in het doel te krijgen.
Na de rust waren er kansen over en weer. Onze verdedigers Daan, Joost en Dani verdedigden naar behoren. De tegenstander had snelle jongens voorin, dus het was opletten geblazen.
Vanuit het middenveld werden door Arjen mooie passes verstuurd naar Tim, Krystoff, Senn en Xiang Ming. Tim had twee mooie knalharde schoten, die de paal en lat testen. De schoten van Krystoff, Sen en Xiang Ming gingen helaas net naast of over.
Ondertussen liep ZVC uit naar een 0-3 voorsprong. Toch gaf WVV zich niet gewonnen. Dani had nog een voorzet naar Senn, maar helaas werd er net voorlangs geschoten.
ZVC scoorde nog één keer. Uit een scrimmage werd opnieuw het net gevonden en daarmee werd de eindstand bepaald. Goal 0-4
Helaas is er verloren. Terecht? In ieder geval waren zij trefzekerder.
Kop d’r veur en op naar de volgende wedstrijd!