Trainers(sters) en leiders(sters) gevraagd voor MO 15 en MO 17.

273 keer bekeken


Onderwerp: Trainers(sters) en leiders(sters) gevraagd voor MO 15 en MO 17.

Hallo allen, het nieuwe seizoen staat aan de vooravond van de start en de vakanties lopen ten einde. Niets nieuws is het, dat een vrijwilliger(ster) een noodzakelijk goed is, zonder deze personen zijn wij als voetbalvereniging helemaal nergens. Zo ook bij onze meiden afdeling van WVV.

Uw hulp en ondersteuning is dan ook zeer dringend gewenst.
Voor de MO 15 heeft René zich beschikbaar gesteld als leider voor het team,
dus daar zoeken we nog een trainer(ster), dat kan 1 persoon zijn maar kan natuurlijk ook in duo vorm, als dat beter uitkomt privé / werk.

Voor onze MO 17 is Arjan beschikbaar op de woensdag en meestal op wedstrijddagen. Daar hij zelf nog actief speelt, zal het zaterdags niet altijd lukken.

Wij zijn dus naarstig op zoek onder U als ouder / verzorger / familie / bekenden; om uw dochter alsmede WVV te ondersteunen en een taak als trainer(ster) en leider(ster) op zich te gaan nemen. Daar maakt U niet alleen ons ontzettend gelukkig mee, maar HELEMAAL uw dochter en helemaal het meidenteam. Ondergetekende en HJO (hoofd jeugd opleiding) zullen U ondersteuning geven waar mogelijk, dus aan het support zal het zeker niet liggen, denk aan trainingsvormen en brede informatie.

Denk U er niet te lang over na a.u.b, en meld U zich aan middels een telefoontje / mailtje en we bespreken de mogelijkheden en moeilijkheden ruimen we uit de weg. Vele handen maken licht werk is het credo, helemaal als vrijwilliger(ster).

De trainingen van de meiden MO 11 en MO 13 staan gepland op de maandag- en woensdagavonden van 18.00 – 19.00 uur.
De trainingen van de meiden MO 15 en MO 17 staan gepland op de maandag- en woensdagavonden van 19.00 – 20.00 uur.

MO 15: Maandag: trainer(ster) vacature
             Woensdag: trainer(ster) vacature
             Zaterdag: René leider + assistent bij afwezigheid René

MO 17: Maandag: trainer(ster) vacature
             Woensdag: trainer Arjan
             Zaterdag: Arjan leider + assistent bij afwezigheid Arjan

Ik hoop dan ook U spoedig te mogen verwelkomen binnen onze mooie vereniging middels een kennismaking bij de meidenafdeling.

Natuurlijk kunnen we ook altijd nieuwe leden gebruiken, denk hierbij aan een aanvulling op onze MO 11 – MO 13 – MO 15 – MO 17 en het nieuw te vormen Dames team.
Alle MO-teams komen uit in KNVB competitieverband en de Dames (18+ noem ik het maar voor het gemak) niet in competitie verband maar trainen alleen op de dinsdagavonden van 20.00 – 21.00, totdat we weer voldoende dames hebben kunnen we weer in competitie verband uitkomen. Oefenwedstrijd behoort altijd tot de mogelijkheden. En wellicht is competitiedeelname in voorjaar 2020 weer een mogelijkheid dan.

Graag zie ik Uw reacties tegemoet, vragen – aanmeldingen of anderzijds:

Elzo Stel Coördinator meiden / dames

Mob.: 06-37545808

Mail: eh.stel@ziggo.nl