WVVZON4 - ZE ZIJN ER NOG HOOR !!!!!!!!!!!

315 keer bekeken

Zo na een lange zomerstop eindelijk weer eens een beknopt bericht van de volgelingen van Zondag4.

De eerste drie bekerwedstrijden zitten er weer op zonder van succes te spreken.Gelukkig ziet de begeleiding van Zondag4 dit meer als veredele oefenwedstrijden waar het resultaat er eigenlijk  niet toe doet.

De eerste wedstrijd( 1/9 werd gespeeld tegen Heiligerlee 1&2 en werd nipt met 2-3 verloren.Zondag 8/09 werd er gespeeld in Oude pekela tegen Noordster4, kansloos,bar en boos voetbal alsof we voor het eerst op een groot veld speelden werd er met 5-3 verloren.De laatste wedstrijd werd afgelopen zondag gespeeld tegen Bellingwolde 3. Wat een verschil met de wedstrijd tegen Noordster een week eerder er werd goed gestreden en de combinaties liepen soepeltjes wat resulteerde in een verdiende 5-1 overwinning. Uitgeschakeld voor de Beker geen schande en vanaf as zondag gaan wij onze pijlen richten op de competitie.Voor het eerst gaan de volgelingen spelen in de kelderklasse van het zondagamateurvoetbal.

Zondag 4 heeft een paar kleine mutaties ondergaan , Erwin Schuur is terug gekeerd van Zondag2 naar zijn vertrouwde team en heeft terloops keeper Raymond Fennema meegenomen.het vertrouwen in Keeper Kees Oosterveld is behoorlijk afgenomen na  trouwe dienst van ca 22 jaar is hem geadviseerd geworden om in ieder geval zijn handschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen te hangen.Zijn taak bestaat nu oa.. om samen met Co Lijders Dijkman & Bos alles in goede banen te gaan coachen en de volgelingen een beetje in toom te houden.

As zondag 22/09 spelen wij thuis tegen de Godenzonen uit Veelerveen dit verwachte spektakel begint om 10.00 uur.