WVVZON5 - Wvv wint eerste (uit) wedstrijd met 4-5 van Muntendam!

257 keer bekeken

Wvv wint eerste (uit) wedstrijd met 4-5 van Muntendam!

Wvv ging voor zijn eerste wedstrijd op bezoek bij Muntendam! Een onbekende tegenstander voor de spelers van leider Piet Bruins..


Wvv begon goed aan de wedstrijd met kansen voor Rene Hulsebos. Helaas stond het vizier nog niet op scherp. Aan de andere kant waren ook de nodige uitbraken, maar stond de nieuwe doelman van clubje 5, Dick Voorma, zijn mannetje. Toch werd het 1-0 voor muntendam, een tikje van Jan Schippers op de speler van Muntendam zorgde voor een strafschop, die keurig benut werd.
Even later werd een diepe bal ook afgemaakt door de thuisploeg, waardoor het 2-0 werd.
Gelukkig bleven “de praatgrage” mannen van clubje 5 rustig, een diepe bal op Rene (randje buitenspel) werd binnen geschoten, 2-1.
Enkele minuten later werd wederom Rene diep gestuurd en kon de mee gelopen Tijn Nieuwzwaag de 2-2 binnenschieten! De koek was nog niet op, vlak voor rust werd het ook nog 2-3 door Rene!

In de rust werd aangegeven dat coaching goed was, maar al het andere achterwege moest blijven... iets waar komend seizoen aan gewerkt moet worden..

De tweede helft was amper een minuut oud of de 3-3 lag er al in. De nummer 12 van Muntendam kreeg de bal ietwat gelukkig voor zijn fouten en plaatste de bal in de verre hoek! De 3-3 werd echter gemist door leider Piet.. Hij had door de wedstrijdspanning zijn grote boodschap nog niet kunnen doen..
Enkele minuten later was het alweer 3-4, Rene dribbelde naar binnen en plaatste de bal in de hoek.
Wvv bleef de tweede helft onder druk staan. De debuterende Marcelinho raakte geblesseerd en moest gewisseld worden, maar ook de rechtsback Simon Breider kon niet verder.. Gelukkig waren Jan s en Jaap nog in de kleren, en konden zij hun plek weer innemen. Door de druk van Muntendam op het doel van wvv kwam ook de 4-4 op het bord. Door het centrum werd de speler van Muntendam ingespeeld en kon de keeper van wvv kansloos laten.
Lange tijd leek het erop dat dit de eindstand zou gaan worden, maar een diepte bal van Tijn op Rene zorgde ervoor dat wvv met de volle buit, ietwat onterecht, terug afreisde naar Winschoten!

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Harkstede op het programma, aanvang 10.00 uur!

Clubje 5 heeft met dank aan shirtsponsor EP De Treffer weer nieuwe kleding kunnen bestellen! Hiervoor onze dank!!
Verdere info volgt nog!

Scoreverloop:
1-0 Muntendam
2-0 Muntendam
2-1 Rene Hulsebos
2-2 Tijn Nieuwzwaag
2-3 Rene Hulsebos
3-3 Muntendam
3-4 Rene Hulsebos
4-4 Muntendam
4-5 Rene Hulsebos