WVVC1 - WVV 015-1 SPROKKELT WEER EEN PUNTJE

289 keer bekeken

Na twee overwinningen op rij stond vandaag de partij tegen het hoger geklasseerde Heerenveense Boys 015-1 op het menu voor WVV 015-1. Zonder blessures en dus met vijftien spelers moesten de Groningers proberen om hun Friese opponenten de punten afhandig te maken. Na een veelbelovende warming-up werd om half één gefloten voor het begin van de partij.

De eerste helft kan worden samengevat in één woord: Gelijkopgaand! De Friezen beschikten over een sterke as en combineerden iets makkelijker, maar de grootste kans was voor de roodzwarte formatie. Het kwam oog in oog met de doelman van Heerenveen, maar deze toonde zich in deze situatie de winnaar. Met de brilstand werd de kleedkamer opgezocht en werden er wissels doorgevoerd door het duo Van Spankeren en Hector.

De tweede helft werd er meer gecombineerd door de Winschoters. Het kreeg wederom een reuzenkans, maar deze keer was het aluminium van de deklat een sta in de weg. De gasten gooiden in het laatste gedeelte meer strijd op de mat. Hierdoor pakten ze nog een gele prent, maar gevaarlijk werden ze niet.
Na zeventig minuten werd afgefloten met dezelfde stand als bij het begin.

Qua kansen liet WVV vandaag misschien wel twee punten liggen, maar gezien de hele wedstrijd was een puntendeling ook wel terecht. WVV 015-1 blijft door dit gelijkspel in ieder geval voor de derde wedstrijd op rij omgeslagen en ziet zijn puntentotaal langzaam groeien. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen ACV 015-1 op het programma. Bij een overwinning kan er ontspannen worden begonnen aan de tweede helft van de competitie medio februari 2019.

Zover is het natuurlijk nog lang niet. Eerst deze week weer hard en serieus trainen en dan zien we volgende week wel hoe het team aan de winterslaap kan beginnen.