Terug naar Nieuws

WVV 023 IN BALANS TEGEN KOPLOPER GRC 023

WVV 023 EN KOPLOPER GRC 023 IN BALANS

Na negentig minuten, krampverschijnselen aan bij meerdere spelers en de winnende goal die aan beide kanten had kunnen vallen, floot scheidsrechter Foppen af voor het duel tegen GRC 023.
De ploeg uit de Stad ligt op titelkoers en liet vandaag ook zien waarom. WVV ontmoette een stugge tegenstander met voetballend vermogen en een intelligente spits.

De eerste helft was het voor de neutrale scheidsrechter een prachtig duel om naar te kijken. WVV speelde brutaal, pakte veelal de tweede bal en durfde vooruit te spelen. Na tien minuten kwam   linksback Ryan goed door en werd gevloerd binnen de zestien. De elfmeter mocht verzilverd worden door Kevin, maar hij miste helaas. In de rebound was Elijah er als de kippen bij en zette de Winschoters op voorsprong. WVV verzuimde daarna om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Twee keer dook een roodzwarte aanvaller alleen op voor het doel van GRC. Helaas lag de Stadjer keeper in de weg en beloonde de thuisclub zich niet.
Het restant van de eerste helft was WVV dus het betere team, echter op één minuut na. In de laatste zestig tellen moest het de gelijkmaker namelijk incasseren. Niet resoluut verdedigen zorgde ervoor dat keeper Cees kansloos was en het publiek uit Groningen kon juichen.

In de rust werd gepraat over het strijdplan van de tweede helft. De wissels werden besproken en vervolgens ging WVV weer strijdvaardig richting het kunstgras.

Tijdens de tweede vijfenveertig minuten was het spannend, maar namen de krachten met de minuut af.
Beide ploegen hadden in het laatste kwartier de winnende treffer op de slof, maar gescoord werd er niet meer. Na het laatste fluitsignaal stond er dan ook een 1-1 eindstand in het boekje van scheidsrechter Foppen.
Na afloop werden sportief de handen geschud van de mannen van GRC en kunnen we terugkijken op een goed en spannend duel.
Maandag wacht het uitduel tegen Actief 023. Deze tegenstander kennen we. In Eelde werd destijds gewonnen, maar ook deze roodwitte ploeg staat bekend als een stugge ploeg.

Kortom, weer een uitdaging en lekker wedstrijden spelen.

Chris, Lars en Thijmen, heel erg bedankt dat jullie ons wilden helpen.