Terug naar Nieuws

MEIDEN WVV MO15 NET ONDERUIT TEGEN ASSER "GIRLS"

MEIDEN DOEN ZICHZELF TEKORT

Asser Boys (girls) MO15-2 was de tegenstander vanochtend van onze meiden. De uitwedstrijd was met 3-1 gewonnen, dus de verwachtingen waren hoog.
De eerste minuten had WVV het betere van het spel, maar konden de meiden geen kansen creëren. Na 8 minuten scoorde de sterke spits van Asser Boys met een klutsbal over Manouk de 0-1. De meiden lieten de koppies niet hangen, maar goede combinaties waren spaarzaam. Achterin kon men redelijk de vrije man vinden, maar vervolgens werd vaak de lange bal gehanteerd. Op een schotje van Liselot na waren er eigenlijk niet of nauwelijks doelpogingen. Vlak voor rust was het de uiblinkende Riva die een mooie solo over links bekeken afrondde in de verre hoek. 1-1 op slag van rust…
In de rust met elkaar besproken dat met name het positiespel verbeterd moest worden, daar gingen we aan werken.
Het was echter wederom Asser Boys die de leiding nam, met een bijna identieke goal als de 0-1. Hoge klutsbal waar Manouk moeite mee had… 1-2.

Het leek er even op dat de bespreking in de rust effect had, want kort na de 1-2 werd het al weer 2-2 door een aanval uit het boekje, Riva werd vrijgespeeld op het middenveld, die zag de vrijstaande Charissa die feilloos afrondde.
Zouden we nu dan door kunnen drukken?Helaas, dezelfde meid die reeds twee keer eerder had gescoord wist via een prachtig afstandsschot de 2-3 te maken.

Vanaf dit moment vergaten onze meiden de afspraken en werd er steeds opportunistischer gespeeld. Veel lange ballen af en toe een schotje, maar zonder echt gevaar. Tyla had het geluk niet aan haar kant, struikelde over de bal vlak voordat ze kon uithalen. Vera mistte de bal op een haar na van dichtbij. En een schot van Merle had net niet genoeg kracht om het de keepster van Asser Boys lastig te maken. Helaas kwamen wij niet meer tot scoren.
Alle meiden werkten hard, deden hun best maar hadden het geluk niet aan hun kant.
Jammer meiden, volgende week een nieuwe kans.